Παν. Βαγιάννης: …ο επίτιμος ΄΄έφυγε΄΄ λίγο πριν το ντέρμπι!

0
1362
Ο μεταστάς Παναγιώτης Βαγιάννης

Ξαφνικά και λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι στο ΄΄Ν. Κίλιμπας΄΄ της Αρτάκης, έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο Παναγιώτης Βαγιάννης, πατέρας του σημερινού προέδρου του ΔΣ του ΑΟ Ν. Αρτάκης, Γιάννη Βαγιάννη. 

Παλιός Γενικός Αρχηγός, παράγοντας και για πολλά χρόνια στις επάλξεις, για τον ΑΟ Ν. Αρτάκης, δίκαια πήρε τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου της ομάδας!

Κάποια προβλήματα στην υγεία του αείμνηστου Παναγιώτη Βαγιάννη, ήταν επιβαρυντικά και αυτά που προκάλεσαν, την πρόωρη όπως να το κάνουμε, απώλειά του…

Η εξόδιος ακολουθία, του Παναγιώτη Βαγιάννη, θα ψαλεί, στον Ι. Ν. των 12 Αποστόλων, θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 11.00 και στην συνέχεια, η κηδεία του στο Κοιμητήριο της Ν. Αρτάκης!

Το ΄΄Δυνατά & ΑΘλητικά΄΄, όλοι συνεργάτες και συντελεστές του, εκφράζουν τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ τους στην οικογένεια του Π. Βαγιάννη, αλλά και στην οικογένεια του ΑΟ Ν. Αρτάκης, ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αρτακιανής γης, που θα τον σκεπάσει!

*…από την βράβευση του αξέχαστου Παναγιώτη Βαγιάννη, λίγο καιρό πιο πριν!
(στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο ΄΄Νίκος Κίλιμπας΄΄)

Με τον Δήμαρχο Χρ. Παγώνη, τον γιο του Γιάννη και την φανέλα του ΑΟΝΑ….
Τιμητική πλακέτα, του ΑΟ Ν. Αρτάκης, στον εκλιπόντα Παναγιώτη Βαγιάννη, την απονέμει ο Δήμαρχος Χρ. Παγώνης, υπό το βλέμμα του προέδρου του ΑΟΝΑ και γιου του Γιάννη Βαγιάννη.