Στο γήπεδο ”Καλαμακίδη” στην Κάνηθο ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ερμήλιο για την Β’ κατηγορία και τον 2ο όμιλο.

Με την ομάδα του Ερμήλιου με ανατροπή του σκορ να καταφέρνει να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι του ΠΑΟ Κανήθου ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές.

Στο 4′ ο Θεόφιλος Μπασινάς δε πλασάρει καλά τον Μπαρόλα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει εύκολα.

Τρία λεπτά αργότερα στο 7′ ο Αλέξανδρος Καλαμάρας θα μπει από δεξιά θα κάνει και το σουτ με τον Μπαρόλα να αποκρούει και στο ριμπάουντ ο νεαρός εξτρέμ δεν πλασάρει καλά με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

11′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ξιφαράς θα εκτελέσει το φάουλ λάθος διώξιμο της άμυνας από τον Πατρινό και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 57′ ο Θεοφ. Μπασινάς κάνει το σουτ με τον Μπαρόλα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 63′ ο Γιωρ. Μπουρνάζος κλέβει την μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Μπάλιου με τον δεύτερο να τον ανατρέπει και τον κύριο Κηρύκο να δείχνει στον Μπάλιου την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει από το παιχνίδι.

69′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Μαρίνης κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ στην δεξιά γωνία του Μπαρόλα κάνει το 1-1.

75′ 1-2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Θεοφ. Μπασινάς κερδίζει το πέναλτι το εκτελεί ο ίδιος από τα έντεκα βήματα και κάνει το 1-2.

Στο 85′ ο Θεοφ. Μπασινάς περνάει δύο ποδοσφαιριστές ανοίγει και την μπάλα με τον Ξιφαρά να τον ανακόπτει αντικανονικά και τον κύριο Κηρύκο να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει από το παιχνίδι.

αποβολές: 63′ Μπάλιου , 85΄ Ξιφαράς.

Διαιτησία: Κηρύκος – Πασχαλίδης – Τσάλλας.

ΠΑΟ.Κανήθου(Νάσος Παυλίδης): Μπαρόλας, Χαματί, Στούρας, Βεργούρος, Ξιφαράς(85′ Κόκκινη), Κάσα, Γιαννακός(65′ Τσώκος), Σούλκα, Μπάλιου(63′ Κόκκινη), Καθαροσπόρης(73′ Κωνσταντίνου), Λουιζινίδης.

Ερμήλιος(Δημήτρης Ερμήλιος): Δήμος, Αντωνίου, Πατρινός(31′ Παλαιολόγος), Μπουρνάζος Γ., Μπασινάς Γ.(79′ Μπουρνάζος Κ.), Μαρίνης, Καλαμάρας ‘Αγγ.(88′ Μαστρογιάννης), Φωτιάδης, Βογιατζής(79′ Θεοδώρου), Μπασινάς Θεοφ., Καλαμάρας Αλ.(46’ Γεωργιάδης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ