Στη γήπεδο “Καλαμακϊδη” στη Κάνηθο ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το δεύτερο της βαθμολογίας Δύστο για την 15η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε.
Σε ένα ματς που στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαχναν χώρους χωρίς να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση.
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 36′ με τον Γιαννάκο να μπαίνει από δεξιά αλλά ο Αντώνενας είχε βγει όπως πρέπει και έκλεισε το δρόμο στο νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ.
Στο 40′ ο Γιώργος Μαστροκώστας έκανε ένα σουτ έξω από τη περιοχή με το Μπαρόλα να διώχνει σε κόρνερ.
Απ’ την εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Μαστροκώστα ο Μπάμπης Μαστροκωστας έκανε τη κεφάλια με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ.
Πιο συγκεκριμένα στο 48′ ο Πάσχος από τ αριστερά έκανε μια συρτή σέντρα με τον Μανδράκα να είναι στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-1.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και δεύτερο γκολ με το Γιώργο Μαστροκώστα να κάνει ένα σουτ με το Μπαρόλα να του λέει πάλι όχι.
Στο 70′ ο Πάσχος μπήκε μέσα στη περιοχή με το Τσώκο να τον ανατρέπει και τον κύριο Δανιηλίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ήταν ο αρχηγός του Δύστου Γιώργος Μαστροκώστας και έκανε το 0-2.
Στη συνέχεια λόγω της βροχής και του κρύου ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από το “Καλαμακίδη” με 0-2 και πλησίασαν το πρωτοπόρο Λήλα στο -4.
Διαιτητές: Δανιηλίδης Δ. – Κοτταρά Ε. – Αντωνίου Γ.
ΠΑΟ Κανήθου(Παυλίδης Αθ.): Μπαρόλας, Βούτυρας (70′ Νικολάου), Στούρας, Τσώκος, Ξιφαράς (81′ Βεργούρος), Κάσα, Γιαννακός, Σούλκα, Ζυρούκου (81′ Ζούτσος), Μπαλίου, Λουιζινίδης.
 Δύστος(Φωτιάς Β.): Αντώνενας, Τσάλας, Πιλάτης, Αναστασίου, Μαστροκώστας Χ., Χαραλάμπους, Πάσχος, Μάλλιος (64′ Κοτολλάκου), Μανδράκας (78′ Στουραΐτης), Likaj (90’+2′ Lulaj Κ), Μαστροκώστας Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ