Με μία εμφάνιση από τα παλιά ο ΕΡΑΠΟΣ(Εραστές Ποδοσφαίρου) επικράτησε στο γήπεδο του Βούρκου του τυπικά γηπεδούχου ΠΑΟ Κανήθου με 2-4.

Οι «ΓΕΡΑΠΟΙ» απαλλαγμένοι από τους τραυματισμούς και τις αγωνιστικές απώλειες πήραν επιτέλους και βαθμούς εκτός από τις καλές εμφανίσεις που είχαν στα τελευταία ματς.

Με την συμπλήρωση του 20λεπτου υ προηγήθηκαν με γκολ του Δημήτρη Καραμουζά με 1-0, διπλασίασε 2-0 στο 47’ με πλάσε του Γιάννη Σολιά μετά από ασιστ του Τσιριμώκου.
Ο ΠΑΟ Κανήθου απάντησε άμεσα με πέναλτι του Αθανασίου μείωσε σε 1-2 στο 50′ για να ισοφαρίσει στο 68’ με κοντινό σουτ του Βαγγέλη Σολογιάννη 2-2.
Με δύσκολο σουτ από πλάγια του Γιάννη Μουτουσίδη έγινε το 2-3 στο 77’ για να κλείσει το σκορ ο Δημήτρης Καραμουζάς στο 84’ σε 2-4.
Το αγώνα σφυριξε η Ελένη Κοτταρά με συνεργάτες τους Βαγγέλη Σιμιτζή και Αντώνη Γεωργαρά.

ΠΑΟ Κανηθου(Βλ.Ταυλαρίδης): Βλαχόπουλος, Ζούτσος(70’Καλογερόπουλος), Ζυρούκου, Σολογιάννης, Σούλκα, Βαβίν, Αθανασίου, Ιασα, Γιαννακός, Hamati(46’Bαβουλιώτης)

ΕΡΑΠΟΣ(Μ.Μεταξάς): Αναστασιαδης, Χατζηωάννου(89’Αναστασίου), Ζαχαράκης, Δασκος, Γουβιώτης, Καραμουζάς, Τυχάλας(27′ λ.τ Σόλιας), Ηλιάδης,Τσιριμώκος(89’Κοροβέσης), Μουτουσίδης, Ρήγας(46’Μπέτσας)

Για περισσότερες φωτογραφιες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ