Με το εντυπωσιακό 3-0 προκρίθηκε ο ΠΑΟ Κανήθου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας εις  βάρος του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου στο γήπεδο του Βούρκου.

Η ομάδα του Γιώργου Καπενή ήταν εντυπωσιακή και με καθαρό σκορ και σπουδαία απόδοση έδειξε έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ ικανή να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΕ και να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες της Εύβοιας.

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικ. του Γρηγόρη Μάλλιαρη σίγουρα προβλημάτισε με την απόδοση και την συνολική του παρουσία με τον Στέργιο Παππά να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα σίγουρα θα πρέπει να ενισχύσει το ρόστερ του για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση για την παραμονή του στην Β’ ΕΠΣΕ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος, με συνεργάτες Γιώργο Πασχαλίδη και Χάρη Αντωνίου 

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι : Καλαμιώτης (2) και Κ. Κωνσταντίνου.

ΠΑΟ Κανήθου(Γ.Καπενής): Καραπετάκος, Τσώκος, Κυριακού, Κάσα, Βέγκος, Ι. Καλαμιώτης, Ταβλαρίδης, Κωνσταντίνου (87′ Pascari), Ίμπο (36′ Στούρας), Ι.Τηλ. Καλαμιώτης (75′ Κρινής), Βabin.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Γρ.Μάλλιαρης): Παππάς, Χρήστου (46′ Λύκος), Ντούρμας, Μπαρώτας, Ντούνας, Κυτίνος, Α. Λάμπρου, Μπαρίτας (75′ Ειρ. Παρίσης), Μπαστούλης (46′ Π. Μαραγκός), Βαγγ. Τζάνος, Τόγκος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ