Μπορεί να δυσκολεύτηκαν σ’ αυτό το παιχνίδι οι κοπέλες του ΟΠΕΧ, όμως επέστρεψαν με την νίκη, από το κλειστό του Στρέφη, όπου αντιμετώπισαν την οπωσδήποτε αξιόμαχη, αλλά και επικίνδυνη ομάδα του ΠΑΟ Κουκακίου!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Χαλκιδαίες να παίρνουν το πρώτο σετ, να παλεύουν το 2ο, αλλά αυτό να γέρνει προς τις Αθηναίες, άνετη επικράτηση του ΟΠΕΧ στο 3ο σετ, ενώ στο 4ο οι γηπεδούχες τα έδωσαν όλα και έφτασαν στο 2-2 έστω και δύσκολα…
Στο 5ο και αποφασιστικό σετ, οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, ήταν καταιγιστικές και το πήραν δίκαια κερδίζοντας και το παιχνίδι!
Με την νίκη αυτή η ομάδα γυναικών του ΟΠΕ Χαλκίδας παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως έχει αποκτήσει και ″συγκάτοικο″ την ομάδα του ΑΟ Βάρης (1ος ο ΟΠΕΧ με καλύτερη διαφορά πόντων), από κοντά βέβαια και η ομάδα του Διονύσου, έναν μόλις πόντο πιο πίσω… Ένα πρωτάθλημα που περιέχει πολλές συγκινήσεις, αλλά και δυνατά παιχνίδια!
*τα σετ:

  1. 19-25…0-1,
  2. 25-20…1-1,
  3. 17-25…1-2, 
  4. 25-21…2-2
  5. και tie-break 10-15…2-3!

Διαιτητές: Γιώργος Τουμπανάκης-Γεράσιμος Ντάρλας και Κατερίνα Τρίφτη.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Καραβά, Ιορδανίδου, Χριστοδούλου, Δέδε, Κορρέ (αρχική 6άδα), Καραντώνια και Μαρινάκη (λίμπερο), και οι  Παναγιωτοπούλου, Ράζου, Μπέτσα, και Καρυστινού.
*επόμενος αγώνας: ΟΠΕ Χαλκλιδας-ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, την Τετάρτη 20-Νοε.-2019 (21.30) στο κλειστό της Χαλκίδας ″Μελίνα Μερκούρη″.
Είναι ένα ντέρμπι κορυφής και τα κορίτσια χρειάζονται την συμπαράσταση των φιλάθλων της Χαλκίδας (η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ)!

*παρακολουθήστε εδώ τον τελευταίο πόντο του tie-break που έδωσε την νίκη στον ΟΠΕ Χαλκίδας: