Πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του ΠΑΟ Πολιτικών, μέσα σ’ ένα κλίμα αισιοδοξίας, για μια πολύ καλύτερη χρονιά στην Β’ ΕΠΣΕ!
Έγινε λοιπόν ο αγιασμός από τον παλιό άσο της ομάδας και σήμερα εφημέριο Πολιτικών τον πατέρα-Ανάργυρο Στουραΐτη, πέρα από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες, το παρόν έδωσαν:

  • Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολιτικών, Δημήτρης Γκίκας,
  • Η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πολιτικών, Θωμούλα Λαγού,
  • Η πρόεδρος του Συλλόγου ΄΄Αύρα΄΄, Ελένη Κουμούση
  • …και φυσικά η ΄΄κινητήρια΄΄ δύναμη της ομάδας, οι φίλαθλοί της.

Σύντομοι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο Μπάμπη Δανέλη και τον κόουτς Άγγελο Βογιατζή και η πρώτη προπόνηση της ομάδας…

Τρία νέα αποκτήματα και έναν μικρό, ανακοίνωσε η ομάδα των Πολιτικών, πρόκειται για τον Σταμάτη Φωτεινό, που ήρθε από τα Αλάτσατα, τον Ηλία Ρόγκα που έπαιζε στον Πισσαρώνα Ροδοτόπου Ιωαννίνων, τον Βαγγέλη Γιαννούτσο από την Καστέλλα και τον νεοεμφανιζόμενο μικρό Άγγελο Αλεξόπουλο.

*για φωτορεπορτάζ από την έναρξη της προετοιμασίας
ΠΑΤΣΤΕ ΕΔΩ

Όλα αυτά μέχρι την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα, που η θεομηνία και η καταστροφή, χτύπησε χωρίς έλεος, το χωριό των Πολιτικών, όπου εκτός από τις βιβλικές καταστροφές, θρηνούν και ανθρώπινες ζωές!
Όπως είναι φυσικό και λογικό η ομάδα έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα, καθώς ο κόσμος των Πολιτικών (αλλά και των άλλων περιοχών που έχουν πληγεί) ΄΄μετράει΄΄ τις πληγές του που είναι πολλές και πολύ σοβαρές!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το γήπεδο των Πολιτικών, δεν έχει υποστεί ζημιές, αντίθετα με το παλιό (όσοι το θυμούνται) που το πήρε όλο το ορμητικό ρέμα και το έκοψε κυριολεκτικά στη μέση…

Το Δυνατά & Αθλητικά και οι συντελεστές του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες.