Με επιβλητικό 0-6 επικράτησε η πέρασε η Μακρυκάπα από τα Πολιτικά επικρατώντας και αποκλείοντας από την επόμενη φάση τον τοπικό ΠΑΟ Πολιτικών.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Βασίλη Θαλάσση να είναι στον πάγκο των “Λύκων” και τον Νίκο Κιαπέκο εκτός γηπέδου λόγο του προβλήματος που έχει με το δίπλωμα του.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής μιας και την συγκεκριμένη αγωνιστική μέρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν χαώδης.

Η Μακρυκάπα είχε σε εντυπωσιακή μέρα τον Δημήτρη Τσούτση που πέτυχε χατ – τρικ (7′, 66′, 79), για τους “Λύκους” σκόραραν επίσης ο Μάκης Σίδερης με απ ευθείας φάουλ στο 31′, και ο Κουτσαυλής με απ ευθείας κόρνερ στο 24‘ , και ο νεαρός Γιάννης Σμπρίνης στο 76′ μετά από ασίστ του εκπληκτικού σήμερα Δημήτρη Τσούτση, ο νεαρός άφησε άριστες εντυπώσεις τον χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Για τον γηπεδούχο ΠΑΟ Πολιτικών του Τάκη Ακριτίδη προσπάθησε όσο το σκορ ήταν στο 0-1 και ειχε μια καλή στιγμή με τον Γιάννη Τζαμίχα να σουτάρει και τον Δρενάφτση να τον σταματά από εκεί και ύστερα πολλά προσωπικά λάθη που τα πλήρωσαν οι γηπεδούχοι , που έχουν το ελαφρυντικό της νέας ομάδας και σιγουρα θα ήταν άδικο να τους κρίνουμε από το σημερινό που συνάντησαν μία ομάδα που δεν θα βρουν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ.

Εύκολο απόγευμα για την έμπειρη διαιτητική τριάδα των Δανιηλίδη Μπούρικα Βλάχου παρουσία του μέλους της επιτροπής διαιτησίας Βαλάντη Βρακά.

Με νέα στολή αγωνίστηκε η Μακρυκάπα χορηγία της Ταβέρνας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Άτταλη το Δ.Σ της ομάδας τον ευχαριστεί για την χορηγία του.

ΠΑΟ Πολιτικών(Τ.Ακριτίδης):Καραχάλιος, Παυλου, Λάζαρης Δ.(65’Βολιώτης), Γκάβαλης, Ζαμπός(70’VEIZI),Βλέτσας, Λάζαρης Γ., Θαλασσινός(59’Παραλόπουλος), Τζαμίχας(83′ Δημητρίου), Χρυσικός, Ανδριόλας.

Μακρυκάπα(Β.Θαλάσσης):Δρενάφτσης, Βουρδάνος(Στούμπος Π.), Χασάνδρας Χρ., Κούκουρας(53′ Χασάνδρας Δ.), Πουρνής, Μπασινάς(46′ Καρκαλής Γ.), Γκίκας, Σηφάκης, Κουτσαυλής(60’Σμπρίνης Γ.), Τσούτσης, Σίδερης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ