Ένας ακόμα Μεσσάπιος, πήρε την σκυτάλη και συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟ Πολιτικών! Μετά λοιπόν από τον Δημήτρη Ακριτίδη, ο Ψαχνιώτης Άγγελος Βογιατζής, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας των Πολιτικών!

Μετά από μια πολύ δύσκολη αρχή, την αγωνιστική περίοδο που έληξε (όπως έληξε), η ομάδα βρήκε τον δρόμο της και ο στόχος που ήταν η παραμονή στην Β’ ΕΠΣΕ (επανέκαμψε μετά από αρκετά χρόνια), ουσιαστικά είχε επιτευχθεί!

Αναμφισβήτητα μια μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο Μπάμπη Δανέλη και τους συνεργάτες του στην διοίκηση, που όλοι μαζί με προπονητή και ποδοσφαιριστές, έδωσαν την μάχη και δικαιώθηκαν…

Ήρθε η ΓΣ και οι αρχαιρεσίες, ο Μπάμπης Δανέλης, συνεχίζει στην προεδρία της ομάδας, όμως, η νέα διοίκηση, μαζί με τους ″παλιούς″, ενισχύθηκε με ″δυνατά″ ονόματα και πλέον οι στόχοι που μπαίνουν, είναι σαφώς και πιο ψηλοί, κοιτάζοντας προς την κορυφή!

Άγγελος Βογιατζής

Την υλοποίηση αυτού του στόχου, λοιπόν αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας, για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο έμπειρος Ψαχνιώτης τεχνικός Άγγελος Βογιατζής! Μετά από συζητήσεις κάποιων ημερών, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και έδωσαν τα χέρια!

Ο Άγγελος Βογιατζής, που έχει περάσει με επιτυχία από τους πάγκους, της Μακρυκάπας, της Τριάδας και του Ηρακλή Ψαχνών, όπως και από τις Ακαδημίες του ″ΗΡΑ″ (παραμένει παράλληλα και σ’ αυτό το πόστο), σίγουρα έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αλλά έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στις όποιες δυσκολίες και προκλήσεις…