Μία από τα ίδια για τον ΑΟ Χαλκίς μιας και πάλι μένει ακέφαλος και κάτω από διοικητική ακυβερνησία ο μέχρι πριν λίγο Πρόεδρος Αντώνης Βούρδάνος έστειλε την επιστολή παραίτηση

 Αξιότιμοι Κύριοι 

Πριν δυο μήνες δέχτηκα πρόταση να αναλάβω την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την θέση του προέδρου. Οι προϋποθέσεις ήταν να υπάρξει ένα συμβούλιο το οποίο θα κατέβαλε ένα ποσό για να ξεκινήσει η ομάδα αξίας 20.000 ευρώ και στην συνέχεια κάποιες επιχειρήσεις θα στήριζαν την όλη προσπάθεια.

Η πρόταση, όπως είχα αναφέρει και στην γενική συνέλευση, είχε να κάνει με την διαχείριση του σωματείου προκειμένου να αποκτήσει εκ νέου την αξιοπιστία του προς τους φιλάθλους, καθώς δεν είχα την δυνατότητα να υποστηρίξω μόνος μου οικονομικά τις υποχρεώσεις.

Ξεκινώντας, δουλέψαμε και παρουσιάσαμε στην έναρξη της προετοιμασίας ένα ρόστερ πολύ ισχυρό με 30 παίκτες.

Στην συνέχεια, όμως, δεν δόθηκαν τα χρήματα από τα περισσότερα μέλη του ΔΣ τα οποία και αποχώρησαν από το συμβούλιο. Οι επιχειρήσεις με τις οποίες έγινε προσέγγιση στο μεγαλύτερο μέρος τους δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια.

Σε συγκέντρωση φίλων της ομάδας για να γράψουμε μέλη, επίσης, υπήρξε πολύ μικρή ανταπόκριση και τα περισσότερα μέλη που γράφτηκαν ήταν εκτός Χαλκίδας.

Είναι άξιο αναφοράς πως μόνο τρία μέλη του ΔΣ από την Χαλκίδα βοήθησαν οικονομικά την ομάδα και μόλις δυο φίλαθλοι εκτός ΔΣ.

Σήμερα το ΔΣ είναι πλέον 4 άτομα όποτε δεν νομιμοποιείται να λάβει καμία απόφαση.

Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτηση μου και καλώ τα μέλη σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 30/8 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου επί της οδού Αβάντων 50.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η συνέλευση, μια ώρα μετά, στις 19:00.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Αρτίτσογλου, καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με διαφορά στήριξε την ομάδα, αποδεικνύοντας πως αγαπάει όσο κανένας τον Α Ο ΧΑΛΚΙΣ.

 Με εκτίμηση, Βουρδάνος Αντώνης”.