Παραθέτουμε παρακάτω την έγγραφη παραίτηση του Πολύδωρου Δημητρίου, από Πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ωρεών, με την οποία επιβεβαιώνεται το από 21/10/2018 ρεπορτάζ  του «Δ&Α».

Μια οφειλόμενη απάντηση

Προς όσους «νοιάστηκαν» για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ

Στη δημοσιογραφία κύριοι άλλοτε επιβεβαιώνονται και άλλο διαψεύδονται τα ρεπορτάζ. Ευχαριστούμε για το ….ενδιαφέρον σας αλλά μην ανησυχείτε στο «Δ&Α» έχουμε ένα … «κουσούρι», συνήθως επιβεβαιώνονται!

Προς όσους είπαν ότι βιαστήκαμε να ανεβάσουμε την είδηση για να μην χάσουμε την πρωτιά.

Τι να κάνουμε έτσι είναι ο ανταγωνισμός στο δημοσιογραφικό χώρο. Επίσης όταν ένας παράγοντας επικοινωνεί μαζί μας και κάνει μια δήλωση είμαστε υποχρεωμένοι να την καταγράψουμε. Δεν δημοσιεύουμε, ούτε αποκρύπτουμε ειδήσεις κατά το δοκούν κάποιων γιατί κύριοι μην μπερδεύεστε είμαστε ΜΜΕ και όχι γραφείο Τύπου.

Προς όσους θέλησαν να μας «νουθετήσουν» μήπως κάναμε λάθος γιατί ο Πρόεδρος τάχατε μπορεί να ήταν εκνευρισμένος ή να μίλησε πάνω σε μια παρόρμηση της στιγμής.

Πάλι μπερδεύεστε. Είμαστε δημοσιογράφοι όχι ψυχαναλυτές.

Τέλος, τόσα χρόνια στην αθλητική πιάτσα γνωρίζουμε καλά ποιοι είναι κάλπικοι και ποιοι είναι μπεσαλήδες. Και όσον αφορά τον άνθρωπο πάνω απ’ όλα Πολύδωρο Δημητρίου, τον κατατάσσουμε στη δεύτερη κατηγορία, γιατί ξέρουμε πως ο λόγος του έχει και βαρύτητα και ουσία και η μέχρι τώρα προσφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού υπήρξε και απ’ ποδοσφαιρικό μετερίζι πλέον κι αν βρεθεί, θα συνεχίσει να υπάρχει με μόνο γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και την ανιδιοτέλεια.