Το Ληλάντιο πήρε την πρόκριση για την 2η φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 της Παραλίας στο γήπεδο του Βαθέος.

Πολύ δύσκολη η πρόκριση για το Ληλάντιο αφού στο δεύτερο ημίχρονο γλύτωσε ουκ ολίγες φορές να μείνει πίσω στο σκορ, ενώ το κλίμα …στράβωσε ακόμα περισσότερο όταν αναγκάστηκε να μείνει με 10 παίχτες στο 73ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα αλλά η εικόνα αντιστράφηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Παραλία πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, έπαιξε το Ληλάντιο στο μισό γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα και έφτασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο γκολ. Στο 73′ ήρθε η αποβολή του Τζάνου για να δώσει περισσότερο αέρα στους, τυπικά, γηπεδούχους αλλά στην συνέχεια προδόθηκε από την άμυνά της, που είχε πρόβλημα ειδικά στις στημένες φάσεις.

Σε μία από αυτές, στο 86´ το Ληλάντιο εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των παιχτών της Παραλίας και από κοντά ο Γ. Λεοντής νίκησε τον Αθανασούλας και έστειλε τους φιλοξενούμενους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Μελανό σημείο στην αναμέτρηση, ο τραυματισμός στο γόνατο του Γιώργου Βλάχου, σε μία διεκδίκηση στην μεσαία γραμμή. Ο νεαρός αμυντικός της Παραλίας έφυγε υποβασταζόμενος και αργότερα μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τα …περαιτέρω.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μπούρικα και των βοηθών του Κοτταρά και Μούτουπα

Παραλία: Αθανασούλας, Βλάχος Γ. (89´ Βλάχος Θ.), Κοροβέσης (70´ Αγγελόπουλος), Δημητρίου, Πατρινός, Λέκκος, Κανάνι, Αναγνώστου (36´ Κηλιώρης), Μιμηγιάννης, Τιόπουλος (60´ Τσουπεής), Αθανασίου

Ληλάντιο: Λεοντής Α. Χαλιώτης, Μαϊσόγλου, Ντόι, Ρουμελιώτης, Μακκόλλιας, Παπασχόλης (43´ Πόγκας), Τζάνος, Κουλοχέρης, Μικράκης, Παπαγεωργίου (79´ Λεοντής Γ.)