Με μία ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Πανούσης θέλησε να ενημερώσει πως πλέον δεν θα συνεχίσει στον Αλέξανδρο Νέας Αρτάκης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι,γονείς,αθλητές…
Μετά από 11 χρόνια στον Αλέξανδρο Αρτάκης θα ήθελα να σας ενημερώσω για την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα.
Ξεκινώντας το 2008 και παίρνοντας στα χέρια μου το τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου που εκείνη την στιγμή ήταν απενεργοποιημένο,το όραμα μου ήταν να δημιουργήσω μια ακαδημία πρότυπο όχι μόνο στην Αρτάκη αλλά και σε όλη την Εύβοια…
Ο Αλέξανδρος Αρτάκης έφτασε να έχει 150 Αθλητές στο δυναμικό του.
Είχαμε αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνιστούσαν όλα αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα την Κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων πέρυσι και τα ίδια παιδιά μετά φτάνοντας στους 4 της Ελλάδας στο σχολικό γεμίζοντας μας με συγκίνηση όλους.
Κάναμε δύο συνεχόμενες ανόδους στο αντρικό έχοντας αρκετά παιδιά των υποδομών μας εκεί για εικόνες και εμπειρίες κάτι που τα βοήθησε πολύ μετέπειτα.
Παίξαμε με όλες τις μεγάλες ομάδες τις Ελλάδας και μέσα στα πιο ιστορικά γήπεδα χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες ζωής στα παιδιά μας και τους γονείς τους.
Δώσαμε μέσα από το μπάσκετ αγάπη,μηνύματα,δημοουργησαμε αξιες και βάσεις για να εχουν τα παιδιά μια ισσοροπημένη ζωή στην συνέχεια άσχετα με το πόσο καλοί ήταν σαν αθλητές ή με το αν συνέχισαν να ασχολούνται με το άθλημα μας.
Βγάλαμε αθλητές που παίζουν σε Εθνικές κατηγορίες και έγιναν πόλος έλξης από πολλές ομάδες της περιοχής μας.
Το κυριότερο από όλα όμως φέραμε πολλές γενιές παιδιών μέσα στο γήπεδο κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ και τα αποτρέψαμε να ασχοληθούν με οτιδήποτε επικίνδυνο της εποχής μας.
Το Μπάσκετ της Αρτάκης έγινε γνωστό παντού σε επίπεδο υποδομών για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης.
Δουλεύοντας ατελείωτες ώρες για όλα αυτά εντός και εκτός παρκέ νιώθω περήφανος αλλά και γεμάτος ικανοποίηση!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ Μιτζιφίρη Ελένη πρόεδρο του Αλέξανδρου Αρτάκης για την συνεργασία μας αν και δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσω μαζί της το τελευταίο διάστημα, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις μου!!!! Ευχαριστω επίσης τους συνεργάτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια μαζί μου(Προπονητές-Γιατρούς-Γυμναστές-Διατροφολόγους)τους χορηγούς που στήριζαν και πίστευαν σε όλο αυτό το πρότζεκτ που έτρεχα και κυρίως τους γονείς και αθλητές που συνεργάστηκα!
Η Καθημερινή αγάπη και στήριξη προς το πρόσωπο μου και την δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια θα μου μείνει αξέχαστη και θα είναι πάντα αμοιβαία!

Με εκτίμηση

Πανούσης Γιάννης»