Δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΑΟ Χαλκίς οι τρεις Βούλγαροι που αποκτήθηκαν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!
Μπάνκοφ, Μίτσοφ και Τσακάροφ, είναι πλέον παρελθόν, από τους ″Νερατζούρι″!

Το ρεποπρτάζ αναφέρει ότι οι τρεις Βούλγαροι δεν παρουσιάστηκαν στην προπόνηση της Τρίτης και της Τετάρτης, την εβδομάδα που μας πέρασε, γιατί όπως αναφέρουν, η διοίκηση της ομάδας τους χρωστάει χρήματα!

Χθες Πέμπτη παρουσιάστηκαν μαζί με τον μάνατζέρ τους και ζήτησαν να πληρωθούν όλα τα χρήματα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας περιόδου, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του ΑΟ Χαλκίς.

Προτάθηκε, από τον μάνατζερ, οι τρεις πρώην, πλέον, παίκτες του Χαλκίς, να παραμείνουν και να παίξουν στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στους Άγιους Ανάργυρους, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση των Χαλκιδέων και αποφασίστηκε οι Μπάνκοφ, Μίτσοφ και Τσακάροφ, να διακοπεί άμεσα η συνεργασία των δύο πλευρών!

*Τι αναφέρει η πλευρά των παικτών:

Οι παίκτες αναφέρουν πως υπάρχουν οφειλές προς αυτούς και για αυτόν τον λόγο ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και ολόκληρο το ποσό που αναλογεί μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς νιώθουν ανασφάλεια και πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν παρουσιάστηκαν στις προπονήσεις.

*Η πλευρά του ΑΟΧ:

Η πλευρά των ″Νερατζούρι″, ωστόσο, αναφέρει πως οι τρεις παίκτες έχουν πάρει τα χρήματα που αναλογούν μέχρι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και δεν υπάρχουν οφειλόμενα προς αυτούς.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης που αναφέραμε είναι να μην συνεχίσουν οι τρεις Βούλγαροι στον ΑΟ Χαλκίς και το ρόστερ της ομάδας να συρρικνώνεται σημαντικά και επικίνδυνα.

Πάντως η όλη ″υπόθεση″ μοιάζει να έχει αρκετά κενά, και αναμένουμε να μάθουμε σύντομα νέα στοιχεία.