Την τελευταία προπόνηση για το 2024 πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΓΑΟ Χαλκίδας την Δευτέρα 23/12 στο γήπεδο του Καλοχωρίου/Παντειχίου.
Ο Γιώργος Νίκας εκμεταλλεύτηκε την αναβολή της αναμέτρησης με τις Νεες του Εργοτέλη (ορίστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου) και η τελευταία προπόνηση είχε αρκετή ένταση με έμφαση στην τακτική. Τα κορίτσια της Χαλκίδας θα επιστρέψουν στο γήπεδο με τον ερχομό του 2025 για να πραγματοποιήσουν μία μίνι προετοιμασία καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν και πάλι στις 19/1 με ταξίδι στην Δραπετσώνα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δήμος Λεοντής και η διοίκηση της ομάδας είχε ετοιμάσει μία μίνι γιορτή με κρεατικά προς τιμήν των ποδοσφαιριστριών για να τις αποχαιρετήσει για τις γιορτές.
Χορηγοί αυτής της γιορτής ήταν το Αγρόκτημα Κελαϊδίτης, τα Αρτοποιεία Τσαλτάμπασης και η Κάβα ποτών και αναψυκτικών Αφοι Κούκη.
Διαβάστε Επίσης...
09/07/2023 ΑΣ Ελλησποντος: Τριπλή ανανέωση… με τόπο στα νιάτα
07/12/2021 Προποντίδα: …τίτλοι τέλους για Νίκο Κιαπέκο!
12/07/2022 Ταμυναικός : Πήρε και τον Γιώργο Πέππα …για την μεσαία γραμμή.
06/09/2022 Κλήρωση πρωταθλημάτων Α, Β , και Γ κατηγορίας ΕΠΣ Ευβοίας
01/09/2024 Καθενοί-Μακρυκάπα η διαδικασία των πέναλτι (VIDEO)
27/04/2025 Γιώργος Κουτσουφλάκης:Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το καθαρό μυαλο στο παιχνίδι




