Βαρύ πένθος για όλη την Νέα Λαμψακο και την ομάδα του χωριού τον Ελλήσποντο Νεας Λαμψακου μετά απροσδόκητο και ξαφνικό θάνατο του 48χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Διονυσίου.

Ο εκλιπών τίμησε την φανέλα του Ελλήσποντου για παραπάνω από 15 χρονιά αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία στο αριστερό άκρο της άμυνας αν και δεξιοπόδαρος.

Ο Βασίλης Διονυσίου δεν εγκατέλειψε ποτέ τον Ελλήσποντο μιας και δεν έφυγε ποτέ με μεταγραφή για άλλη ομάδα αν και υπήρχαν αρκετές προτάσεις για να το πράξει.

Έμεινε στο πλευρό της ομάδας τα δύσκολα χρόνια που ομάδα αγωνίζονταν στην Γ’ ΕΠΣΕ και μαζί με τα άλλα παιδιά και τον αδερφό του Παναγιώτη Διονυσίου που επίσης αγωνίσθηκε στην ομάδα βοήθησαν το προσφυγικό σύλλογο να επανέλθει στην Β’ ΕΠΣΕ.

Ο Βασίλης Διονυσίου είδε τον αγαπημένο του Ελλήσποντο να ανεβαίνει αήττητος στην Α’ ΕΠΣΕ και να προκρίνεται στον τελικότου Κυπέλλου Ευβοίας με προπονητή στον πάγκο τον φίλο  και συμπαίχτη του Κώστα Καλλιμάνη.

Επαγγελματικά διατηρούσε το παραδοσιακό ουζερί μεζεδοπωλείο “Νέα Ζωή”  ένα όνομα ιστορικό μιας και οι πρόσφυγες όταν είχαν έρθει από την παλιά πατρίδα έτσι ονόμασαν το πρώτο ουζερί που είχαν φτιάξει και ήταν της οικογένειας του Βασίλη Διονυσίου.

Καλό Παράδεισο φίλε συμπαίχτη παίξε μπάλα εκεί ψηλά στον παράδεισο παρέα μετά άλλα παιδιά της ομάδας μας τον Μιχάλη Χρήστου, τον Μίλτο Σιώκα, τον Γιώργο Λέων και τον παλιό μας συμπαίχτη στο “τσικό” τον Ζήση Παπουτσή.

Όλο το επιτελείο του Δυνατά & Αθλητικά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Διονυσίου στον χαροκαμένη μάνα του Χαρίκλεια και στον αδερφό του Παναγιώτη.

Καλό Παράδεισο .