*ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ ανταπόκριση:
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Καλό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο γήπεδο της Αμαρύνθου, όπου συναντήθηκαν, ο –μετά από αρκετά χρόνια- νεοφώτιστος Αμαρυνθιακός και ο φιλόδοξος Ταμυναϊκός!
Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και δημιούργησαν καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των γηπεδούχων!
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό, στο 20’ όταν η ομάδα του Αλιβερίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκ. Τόρα, που όμως δεν μπόρεσε να ΄΄νικήσει΄΄ τον πορτιέρε  Άγγ. Κοντρατζίου…
Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Γιάν. Λάμπρου, έβαλε μπροστά τον Ταμυναϊκό, κάνοντας το 0-1, στο 22’, σκορ με το οποίο έκλεισε το α’ 45λεπτο!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο κινητικοί και στο 64’ με γκολ του Βαγγ. Ρουμπή, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 1-1!
Ένα 3λεπτο, όμως κράτησαν οι γηπεδούχοι το ΄΄Χ΄΄ καθώς στο 67’ ο Ταμυναϊκός με τον Κόφι Γιαντόμ, πήρε πάλι το προβάδισμα, 1-2!
Το σκορ έκλεισε στο 71’ με γκολ του Ποδαρά, που έκανε το τελικό 1-3!
Ο Ταμυναϊκός στο παιχνίδι αυτό έδειξε πιο καλός και πιο έτοιμος, ενώ ο Αμαρυνθιακός σίγουρα χρειάζεται ακόμα ΄΄δουλειά΄΄ για να παρουσιαστει έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

Διαιτητές: Στέλιος Φώτης (Παναγιώτης Σερρας-Κώστας Αργύρης).

*ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Κοντρατζίου, Παρασκευάς, Τζίτζηρας, Καρλατήρας, Κοντός, Λυμπέρης, Ρουμπής, Παριανός, Σελ. Μιρτέζα, Αντ. Μιρτέζα,Σταμέλος (έπαιξαν και οι: Ξουρής, Αλεξίου, Κιμουλιάτης, Αθ. Σακκής –τ-, Μουσταφά, Μακρής, Σεφερλής).

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Νικ. Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Κούτρας, Φωτόπουλος, Ιδ. Αναστασίου, Λάμπρου, Σπυράκης, Δ. Αγγελάτος, Κόφι Γιαντόμ, Γκ. Τόρα, (έπαιξαν και οι: Μεταξάς, Ποδαράς, Πομαρές, Τσαβαρής –τ-, Κροκόδειλος, Θανάσης, Καραβάς, Αντ. Μητακίδης –τ-, Πέππας, Χοτζόλι).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ