Χορταστικό θέμα στο Πισσώνα στο αγώνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Άρτεμη Αγ. Γεωργίου, με τους “Νότιους” τελικά, να φεύγουν νικητές με σκορ 3-4. 

Η Άρτεμης Αγ. Γεωργίου σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε την ουσία στο παιχνίδι  και χωρίς να σπαταλήσει ευκαιρίες πέτυχε τέσσερα γκολ και πήρε μία σημαντική νίκη εκμεταλλευόμενη τα αστεία αμυντικά λάθη των γηπεδούχων.

Ο Πισσώνας ήταν πολύ κακός σε όλες τις γραμμές, με κακή αγωνιστική συμπεριφορά , και παιδαριώδη λάθη στην άμυνα έχασε απόλυτα φυσιολογικά από μία ομάδα που μπορεί να υπολειπόταν ταλέντου και φυσικής κατάστασης αλλά ήταν ΟΜΑΔΑ σε όλα για τα δεδομένα της Γ’ ΕΠΣΕ.

Τα γκολ για την Άρτεμη Αγ. Γεωργίου πέτυχαν Τσούπρος και Τσαούσης(3), για τον Πισσώνα σκόραραν οι Μπεγιάζης Γ., Χρυσός, Τσώκος Β.

Το αγώνα σφύριξε ο Β. Σιμιτζής, με βοηθούς την  Χρ. Κούκουρα, και τον Θ. Μαρίνο.

Πισσώνας (Κ. Παπαρίδης): Καρβελάς, Μαρίνος (67′ Γαλαυτής), Καρκαλής, Τσώκος Θ., Βογιατζής, Χρυσός, Νιάρχος (46′ Παπαχριστόπουλος), Μπεγιάζης Γ., Καρράς (61′ Κόκκα), Καλαμιώτης, Τσώκος Β.

Άρτεμης Αγ. Γ. (Ρήγας Ευστ.): Ζαχαριάς, Κρόκος, Μωραίτης, Κιούσης, Βασιλείου(87′ Ματθαίου), Σκουρλής, Γιαννακός (75’Κατσινής), Παπαρήγας, Τσούπρος (46’Μακρής), Τσαούσης (90′ Αιδίνης), Τσιρέκας.