Με τους ημιτελικούς και τελικούς που έγιναν χθες, Κυριακή στα Asteria Plage ολοκληρώθηκε το απόλυτα πετυχημένο 1ο  Τουρνουά Ποδοβόλεϊ_-Χαλκίδα 2019.

Στον μεγάλο και πολύ συναρπαστικό τελικό: νικήτρια, η ομάδα των Παναγιώτη Ταυταρίδη – Τάκη Πλατή – Γιάννη Γκαράνη ( ΄΄ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ΄΄ ) οι οποίοι και κέρδισαν την ομάδα των: Θοδωρή Ευγενίου – Νίκου Μώρου – Δημήτρη Παντελή ( ΄΄ΠΑΡΑΛΙΕΣ΄΄ ).
Στο μικρό τελικό η ομάδα των: Βαγγέλη Ανέστη – Βαγγέλη Ντελέκου ( ΄΄ΜΠΕΜΠΕΤΟΣ΄΄ ) κέρδισαν την ομάδα των: Γκιόκα – Ζαχαριά – Κούτρα ( ΄΄By Rio΄΄ ) και πήραν την 3η  θέση.

*οι αγώνες της Κυριακής 21-Ιουλίου:
-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

  1. Συνταξιούχοι-Μπεμπέτος 2-0 (21-18, 21-18)
  2. Παραλίες-By Rio 2-0 (21-13, 21-19)

-ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

  1. Μπεμπέτος-By Rio 2-0 (21-15, 22-20)

-ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Συνταξιούχοι-Παραλίες 2-1 (21-19, 19-21, 15-9)

Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η απονομή αναμνηστικών στους χορηγούς του Τουρνουά και ακολούθησαν τα βραβεία στους νικητές που κατέκτησαν τις 3 πρώτες θέσεις!
Από πλευράς διοργανωτών ο Δημήτρης Ερμήλιος, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες και τους παίκτες που συμμετείχαν, τους διαιτητές Βαγγέλη Καρρά, Τόλη και Γρηγόρη Τσολακίδη, αλλά και την επιχείρηση Asteria Plage, για την ουσιαστική της συμπαράσταση. Ο Δημήτρης Ερμήλιος τόνισε ότι η φετινή μεγάλη επιτυχία, μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του να αρχίσουν από τώρα την προετοιμασία του επόμενου 2ου Τουρνουά Ποδοβόλεϊ, για το 2020!

*…για φωτορεπορτάζ από τους τελικούς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

…επειδή κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα: