Σε γνωστό ουζερί της πρωτεύουσας του ΟΥΖΟΥ και του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ Νέα Λάμψακο βρέθηκε η ποδοσφαιροπαρέες της φωτογραφίες με μερικές “ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ” να έχουν αναψοκοκκινίσει από τη ζέστη ή από το ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

Οργανωτής ο πολύς ΠΡΟΕΔΡΟΣ της καρδιάς μας Νίκος Κατσής μαζί του η πρόεδρος του Απόλλωνα Ερέτριας Ελεντίνα Πράσσου, ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Βαλκάνος, ο πατέρας Καρλατήρας Χρήστος, ο Γκέρσι Τόρα, Κώστας Κανάνι, Φώτης Βεσέλι, Παρασκευάς Λάζρι, Μάριος και Λάμπρος Καρλατήρας, στην ατομική “προπονηση” μετείχε και ο ποδοσφαιριστής του Νηλέα Νεοχωρίου Γιώργος Αλάμπεη σαν ΠΟΥΛΕΝ του Νίκου Κατσή.

Ο Δημήτρης Βαλκάνος έμεινε εντυπωσιασμένος από την εξαιρετική κατάσταση και διαθεση  που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στην έξτρα προπόνηση και σκέφτεται να εισιγιθει στην πρόεδρο να το επαναλάβουν αν είναι για το καλό της ομάδας.

Η Πρόεδρος Ελεντίνα Πράσσου σοβαρή και μετρημένη έστειλε το μήνυμα ότι περιμείνει να δει ανάλογη προσήλωση και στο γήπεδο μιας και ο πήχης για τον φετινό Απόλλωνα Ερέτριας δεν είναι άλλος από την κορυφή.

Υ.Γ 1 : Με Νίκο Κατσή στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ δεν έχασε κανείς 

Υ.Γ 2 : Γκέρσι Τόρα και Λάμπρος Καρλατήρας τους βλέπω λίγο αναψοκκινησμενους από την ζέστη

Υ.Γ 3: Οι παρέες γράφουν ιστορία ΚΥΡΙΟΙ να περνάτε πάντα καλά.