Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΕ και για τον οπωσδήποτε ″καυτό″ 2ο -κεντρικό- όμιλο, συναντήθηκαν ο ΠΑΟ Πολιτικών και ο ΑΟ Λουκισίων!

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με πολλές δυνατές μονομαχίες, αλλά με λιγοστές σημαντικές φάσεις! Ο αγώνας είχε δύο όψεις, στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν ″φουριόζοι″ στον αγωνιστικό χώρο και ήδη στο α’ 5λεπτο, ″μέτρησαν″, ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και κάποιες καλές ευκαιρίες!  Στο 21′ οι ″πορτοκαλί″ βρήκαν δίκτυα και μπήκαν μπροστά στο σκορ!
Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους που αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι… Μέχρι την ολοκλήρωση του 45λέπτου το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με πολλές μονομαχίες, μακριά όμως από τις δύο εστίες, όπου Τρίκκας και Γκάκος ήταν σε ετοιμότητα όταν χρειαζόταν!

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά για ν’ ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση, χωρίς όμως να μπορούν ν’ απειλήσουν την ″σφιχτή″ άμυνα της ομάδας του Νίκου Ευσταθίου! Παράλληλα τα Λουκίσια, επιχειρούσαν αντεπιθέσεις με ″αιχμές του δόρατος″ τους Τσαλμά και Τσομπάνη, αλλά και αυτοί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων! Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το β’ μέρος παρά την εκατέρωθεν κινητικότητα, δύναμη και αγωνιστικότητα, δεν καταγράφηκε καμία μεγάλη φάση! Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ″πορτοκαλί″, να φεύγουν με το πολύτιμο 3ποντο, από ένα γήπεδο που δύσκολα θα μπορέσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς κάποια άλλη ομάδα, στην συνέχεια του πρωταθλήματος!

Τέσσερις ήταν που φάσεις που ″σημάδεψαν″ το παιχνίδι και οι 4 στο πρώτο μισάωρο του αγώνα!!!

  1. 3′ σέντρα του Τσομπάνη, μέσα στην περιοχή, ο Μάτιας προσπαθεί να διώξει, η μπάλα χτυπά στο απλωμένο του χέρι, ο διαιτητής δίπλα στην φάση, σημειώνει αμέσως το πέναλτι… Ο Σεϊνταράσι , αναλαμβάνει και το εκτελεί, όμως ο Τρίκκας ″διάβασε″ τον αντίπαλό του και με εντυπωσιακή προσπάθεια αποκρούει!

  2. 4′ ο Τσομπάνης από δεξιά κοντά στην γραμμή του πλαγίου και στο ύψος της περιοχής, εκτελεί φάουλ, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και ν’ απομακρυνθεί στην συνέχεια από τους αμυντικούς!
  3. Το γκολ που έδωσε και το 3ποντο στα Λουκίσια: 21′ φάουλ για τους φιλοξενούμενους πολύ λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και λίγο προς τ’ αριστερά, το εκτελεί αριστουργηματικά ο Τσαλμάς και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Τρίκκα που ήταν αδύνατον ν’ αντιδράσει! Έτσι έγινε το 0-1, που έμελλε να κρίνει και τον αγώνα!
  4. 28′ καλοχτυπημένο φάουλ του Νεσίμι από μέση απόσταση, ο Ρόγκας πηδά πιάνει καρφωτή κεφαλιά και ο Γκάκος με εκπληκτική επέμβαση, σώζει την εστία του διώχνοντας σερ κόρνερ!

Άριστη η διαιτητική τριάδα των Γιώργου Τουλούμη, Παναγιώτη Σέρρα και Βαγγέλη Σιμιτζή.

*ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Τρίκκας, Καραμπέτσος, Μάτιας, Ρόγκας, Ι. Μπίτζος, Χρυσικός, Λάζαρης (46′ Τσάλας), Φωτεινός, Κατσαρής (66′ Μαραγκός), Νεσίμι (58′ Μήτρου), Σπ. Μπίτζος.

*ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Νίκος Ευσταθίου): Γκάκος, Κόλλιας (55′ Ι. Μπουλούκος), Πατρινός (55′ Τουλίτσης), Χρ. Μπουλούκος, Προβής (35′ Δέδες), Κωνσταντόπουλος, Σεϊνταράσι, Ζαχαριάς, Τσαλμάς, Τσομπάνης (83′ Τζέμος), Μακρής (83′ Τζαφέρης).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ