Μετά από ένα μέτριο σχετικά α’ ημίχρονο, στο β’ μέρος, όπου καταγράφηκαν από δύο κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Μάριο Δουρμούσογλου, για τους γηπεδούχους και τον Γκιόσι για τους φιλοξενούμενους, ήρθε το β’ μέρος, που ήταν ″όλα τα λεφτά″!
Με την συμπλήρωση μιάς ώρας παιχνιδιού, Νεσίμι (60′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (0-1)!
Το παιχνίδι ″άνοιξε″ και ακολούθησαν ωραίες μονομαχίες και φάσεις!
Η Προποντίδα έφτασε κοντά στο γκολ σε τετ-α-τετ του Γκιόσι, το πλασέ του οποίου έσωσε ο Τρίκκας! Ακολούθησε εντυπωσιακή επέμβαση του Κουσκούτη, σε τετ-α-τετ του Δουρμούσογλου…
Στο 82′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπακωνσταντίνου, έξυπνα πλασαρισμένος μέσα στην περιοχή, έκανε το 1-1!
Το γκολ της νίκης ήρθε για τους γηπεδούχους, στο 88′ όταν Γραμματικόγιαννης και Νεσίμι συνεργάστηκαν, για να έρθει ο τελευταίος με ψυχραιμία να κάνει το τελικό 2-1!

Πολύ καλή η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και των συνεργατών του Γιάννη Κελεπούρη και Σταύρου Καραδήμου.

*ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Τρίκκας, Λάζαρης (42′ λτ Νεσίμι), Καραμπέτσος, Ρόγκας, Ι. Μπίτσιος, Χρυσικός (90+2′ Ζαμπός), Φωτεινός, Ράζος 80′ Κατσαρής), Σ. Μπίτσιος, Γραμματικόγιαννης και Δουρμούσογλου (90+2′ Χασάνδρας).

*ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Κώστας Σταματίου): Αθ. Κουσκούτης, Μωραΐτης (70′ Πάλλης), Χασάνδρας, Τσιαρβούλας, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος (65′ Συνοδάκης), Κούτρας, Κουτσαυλής, Ματράκας, Γκιόσι, Λάμτσε (65′ Στούπας).

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΩΡΕΠΟΡΤΑΖ της Alison Dooley  από το παιχνίδι: 
                                   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ