Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι-ντέρμπι στα Μεσσάπια!
Οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ κοντά βαθμολογικά, με τον Παντριαδικό στους 13 βαθμούς και τον ΠΑΟ Πολιτικών στους 12!
Έτσι το παιχνίδι παρουσίαζε ενδιαφέρον, εκατέρωθεν…
Ψιλόβροχο, αρκετό κρύο και δυνατός αέρας ήταν αυτά που χαρακτήρισαν το παιχνίδι και οπωσδήποτε δεν ήταν ότι το καλύτερο για τους παίκτες των δύο ομάδων!
Ο αγώνας ήταν μέτριος με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές και τελικά όπως φάνηκε, θα κρινόταν και κρίθηκε τελικά, στο γκολ!
Λίγες οι καλές φάσεις με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί και να δημιουργούν κάποιες καλές ευκαιρίες, μπροστά από την εστία του πολύ καλού Τρίκκα!
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, σίγουρα σε κακή μέρα, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με αξιώσεις, καθώς υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ενώ επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνοι και εύκολη ″λεία″ για τους αμυντικούς του Παντριαδικού..
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η νίκη της ομάδας του Σταύρου Σταθαρά, ήταν δίκαιη…

Καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 40′ με τον Μαραγκό να πλαγιοκοπεί να σουτάρει κξαι να εξουδετερώνει ο Καραχάλιος, στο 55′ από καλοχτυπημένο φάουλ του Καραμπέτσου, αποτελεσματική επέμβαση του κίπερ των φιλοξενούμενων, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους! Στο 80′ φάουλ του Στ. Μπίτσου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το ″Γ″ της αντίπαλης εστίας…
Αρκετές καλές ευκαιρίες για τον Παντριαδικό, στο 16′ & 17 σε τετ-α-τετ του Καραμπά και ισάριθμες επεμβάσεις του Τρίκκα…
Στο 63′ ακυρώθηκε γκολ του Δ. Χασάνδρα, γιατί υποδείχθηκε συμπαίκτης σε θέση οφ-σάϊντ (εμπόδιζε τον τερματοφύλακα )…
Στο 81′ και στο 85′ σωτήριες επεμβάσεις του Τρίκκα σε ευκαιρίες του Δ. Χασάνδρα και Καραμπά, ενώ στο 86′ σε τετ-α-τετ ο Καρατζάς, δεν μπόρεσε να βρει δίκτυα…

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 73′, ο Κατρατζάς, που βρέθηκε δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι και από εκεί στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1!

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Κηρύκου και των συνεργατών του, Άγγελου Παππά και Βασίλη Σοφίου.

*ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Τρίκκας, Δ. Λάζαρης, Φωτεινός, Αν. Καρκαλής, Ι. Μπίτζος, Ρόγκας, Καραμπέτσος, Χρυσικός (78′ Κατσαρής), Σ. Μπίτζος, Άλντο (λτ 28′ Γ. Ράζος, 66′ Τσάλας), Μαραγκός.

*ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Σταύρος Σταθαράς): Καραχάλιος, Φιόλα, Ανδριόλας, Τσώκος, Σταματέρης, Αργυρίου, Γ. Χασάνδρας (71′ Καταρτζής), Ζουρμπουλής, Σαρρής (57′ Καρατζάς), Καραμπάς, Δ. Χασάνδρας (88′ Λαφαζάνης).