Ένα σπουδαίας σημασίας Τουρνουά πόλο έγινε στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, αλλά και παράλληλα δράσεις που αφορούν το μέλλον της υδατοσφαίρισης!

Πρόκειται για το Τουρνουά που διοργάνωσε το Τμήμα πόλο τον ΝΟ Χαλκίδας, με συμμετοχή, νεαρών αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 8-12 ετών, από τρεις ομάδες! Τον ΝΟ Χαλκίδας, τον ΝΟ Αλιβερίου και την ομάδα MGFSO της Μόσχας, που την περασμένη Δευτέρα στο κολυμβητήριο της πόλης, συναντήθηκαν και έγιναν αγώνες μεταξύ των ομάδων που προαναφέραμε.

Ήταν ένα δίωρο πραγματική πανδαισία θεάματος, καθώς οι αγώνες έγιναν στα 2 τερέν, που δημιουργήθηκαν στο εγκάρσιο της πισίνας, ενώ δίπλα οι λιλιπούτειο μελλοντικοί πολίστες μάθαιναν τα πρώτα ΄΄μυστικά΄΄ του αθλήματος από την Πένυ Πουλή!

Στο τουρνουά λοιπόν συμμετείχαν, ο ΝΟ Χαλκίδας (προπονητές Γιάννης Αλαφάκης και Νίκος Μερκουριάδης) με πολυπληθή εκπροσώπηση αγοριών και κοριτσιών, με επίσης πολυπληθή ομάδα αγοριών και κοριτσιών ο ΝΟ Αλιβερίου (προπονητές Προκόπης Αλέξης και Γιώργος Στουπής) και η ομάδα MGFSO της Μόσχας (προπονητής Ivan Saycer και υπεύθυνος Vladislav Maslur)!

Η ομάδα MGFSO της Μόσχας βρίσκεται για ένα 15νθήμερο (03-17 Ιουλίου) στην Χαλκίδα, όπου κάνει κοινή προετοιμασία με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του ΝΟΧ!  Ο υπεύθυνος της Ρωσικής ομάδας είναι ένας παλιός μας γνώριμος από την ΄΄θητεία΄΄ του σαν πολίστας του ΝΟΧ, φυσικά πρόκειται για τον Vladislav Maslur, ενώ προπονητής είναι ένα άλλο τεράστιο όνομα στο χώρο του πόλο ο Ivan Saycer, με σπουδαία καριέρα σαν πολίστας (συμμετείχε στις Ολυμπιάδες της Αθήνα και του Σίδνεϊ με την Εθνική Καζακστάν).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα έγινα και γίνονται χάρις, κυρίως, στο μεράκι και την αγάπη, για το άθλημα, των πολιστών-προπονητών και προπονητριών (…και ΜΟΝΟ) του ΝΟ Χαλκίδας…

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Τουρνουά (με τον φακό του Photo-K. Karatzas):