ΠΟΠ Χαλκίδας: …έκοψε την πίτα του και χόρεψε! (φωτό)

Με μεγάλη, όπως πάντα, επιτυχία έγινε και για την χρονιά που ήρθε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ταυτόχρονα ο αποκριάτικος χορός της του Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών της Χαλκίδας, του Ομίλου-σύμβολο στην ιστορία του ΄΄αθλήματος των δυνατών΄΄ στην Εύβοια! Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της κοσμικής ταβέρνας ΄΄Τσίμπος΄΄ στην Αγία Ελεούσα! Η εκδήλωση άρχισε με σύντομες ομιλίες και ευχές για την νέα χρονιά, από τον πρόεδρο του Ομίλου, Βασίλη Καρατζά, την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Πάλης Χαλκίδας, Αντωνία Κολτσίδα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή και προπονητή Γιώργο Λέων!

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστα Αναγνωστάκη! Τυχεροί της βραδιάς, οι Μαρία Αδάμ, η Μαριάνθη Χατζηγεωργίου και ο Γιάννης Μποϊντάς!

Ακολούθησε γλέντι και χορός, το κέφι, με τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας, χτύπησε ΄΄κόκκινο΄΄, ενώ την παράσταση ΄΄έκλεψε΄΄, ένα ταγκό-έκπληξη, που είχαν ετοιμάσει με κάθε μυστικότητα, ο προπονητής Γιώργος Λέων με αθλήτριά του, ένας χορός που απέσπασε τα εύσημα και κύρια το θερμό χειροκρότημα όλων!

*Στο video που ακολουθεί και μας παραχώρησε, ο Σύλλογος Φίλων Πάλης Χαλκίδας, μπορείτε να δείτε τον χορό αυτό:

***το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση με τον φωτογραφικό φακό του Χρήστου Σεφερλή: