Μετά από ένα ωραίο ανοιχτό παιχνίδι στο Πάρκο του Λαού η Προποντίδα επικράτησε της με 4-1 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης -3 βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Παραλίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Καραγιάννη είχε την ουσία στο παιχνίδι της εκμεταλλευτηκε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι να και τα λάθη του αντιπάλου παίρνοντας μία καθαρή νίκη με 4-1.

Η ΑΕ Χαλκίδας του Παναγιώτη Χάλιου  πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα της στον αγώνα και τα ατομικά λάθη και παρότι μείωσε σε 2-1 δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο γνωρίζοντας την ήττα φυσιολογικά.

Στο 10′ ωραία σέντρα του Μωραίτη με το εξωτερικό στον Γκιόσι που με πλασέ έκανε το 1-0 για την “Μπάρτσα”.

Στο 33′ ο Στούπας γύρισε ωραία από θέση δεξιού εξτρέμ στην προσπάθεια του διώξει την έστειλε στο βάθος της εστίας του Τσαμασφύρα που αν και προσπάθησε δεν απέτρεψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 43′ μετά από ωραία ενέργεια του Τριανταφύλλου και ωραία κίνηση φορ μείωσε σε 2-1 για την ΑΕΧ.

Στο 63′ από σέντρα του Αθανασίου ο Τσαμασφύρας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και ο Μώρος που καιροφυλακτούσε έκανε το 3-1 για την Προποντίδα.

Το σκορ έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο ο Χάρης Φρυγανάς με ωραίο “βολ-πλανέ” έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα εκεί που “ζευγαρώνουν οι αράχνες” ανεβάζοντας  με τον πλέων εντυπωσιακό τρόπο τον δείκτη του σκορ σε 4-1 για την Προποντίδα.

Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Καλαμάτα και των συνεργατών του Γιώργου Πασχαλίδη και Βαγγέλη Χασάνδρα.

Προποντίδας(Δ.Καραγιάννης): Σιμιστήρας, Θαλλάσης, Μώρος, Χρυσοστάλης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Σαμαράς, Αναγνώστου(46′ Αθανασίου), Στούπας(58’Velushi), Μωραίτης(86’Παπακωνσταντίνου), Γκιόσι(86′ Παράκατης).

ΑΕ Χαλκίδας(Π.Χάλιος): Τσαμασφύρας, Κίλιμπας(35′ Γρίβας), Τσόγκας(76′ Γιαννής), Βάθης, Σμπρίνης, Γεραντώνης, Ματσούκας, Μπήτας(35΄Τριανταφύλλου), Αρβανάκος(54′ Φρυγανάς Αντ.), Διαμαντάκης.