Ανανέωσε την συνεργασία με την Προποντίδα του Κώστα Σταματίου και του “ΑΙΩΝΙΟΥ” πρόεδρου της ομάδας και ενός από τους ποιο συνεπείς παράγοντες του ευβοϊκού ποδοσφαίρου Μπάμπη Κουσκούτη ο “χαλκέντερος” μεσοαμυντικός Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ήταν από τα βασικά στελέχη στην άμυνα της “Μπαρτσα” και η ανανέωση του αναμφίβολα, δίνει σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας και παρότι είναι μεσο-αμυντικός έχει και ευχέρεια στο σκοράρισμα από στατικές και όχι μόνο φάσεις .

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει αγωνισθεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Άρη Πετρούπολης, Θρίαμβο Χαιδαρίου, Προποντίδα, Ευαγόρα Σχηματαρίου, και για μια 6ετία αρχηγός και βασικό στέλεχος στον Αρματηλάτη Βοιωτίας.

Υ.Γ 1 Θα θέλαμε να επισημαίνουμε ότι κάποιοι νεόκοποι παράγοντες της ιστορικής ομάδας επιλέξουν να κάνουν επιλεκτική ενημέρωση, για τα θέματα της ιστορικής ομάδας, θέλοντας να αποκλείσουν το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ από τα δρώμενα της ″Μπάρτσα″… Βέβαια δεν τους ″έχει κάτσει″ αυτή η τακτική καθώς, εμείς εδώ στο Δ & Α έχουμε πάντα τις αξιόπιστες πηγές μας, αλλά και την αναγνώριση της εγκυρότητάς μας από το φίλαθλο κοινό…

Υ.Γ 2 Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στον Μπάμπη Κουσκούτη, στον Άγγελο Φεφέκο και στον προπονητή Κώστα Σταματίου αλλά και τον γιο του Αλέξανδρο που πάντα ήταν συνεπείς και διευκόλυναν το δημοσιογραφικό μας έργο.

Υ.Γ 3 Επειδή όπως ξέρετε εμείς είμαστε και λίγο ελέφαντες σε μνήμη θα θυμίσω σε αυτούς του νεόκοπους παράγοντες ότι όταν ήθελαν να γράψουμε κάτι για ρεπορτάζ που έκαιγε στον υγρό στίβο και κάνεις δεν τολμούσε εμείς και τα δημοσιεύσαμε και τα είπαμε ραδιοφωνικά από τις εκπομπές μας.

Υ.Γ 4 Εμείς εδώ θα είμαστε και θα καλύπτουμε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού την ΜΟΝΗ -Χαλκιδέϊκη- ΟΜΑΔΑ που δεν έχει εγκαταλείψει και μετέχει ανελλιπώς σε όλα τα πρωτάθλημα της Εύβοιας ή της Εύβοιας/Βοιωτίας από την ίδρυση της την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.