Ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν σίγουρα θα έμειναν ικανοποιημένοι με την Προποντίδα και τον Απόλλων Παραλίας να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 στο Πάρκο του Λαού.
Με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 55′ με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη του Μεταξά) και να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ.Πόγκα.
Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Λουκά 0-1 .
Και ενώ έλεγχαν το ματς η ”Μπάρτσα’‘ μέσα σε πέντε λεπτά γύρισε το παιχνίδι.
Στο 37′ με πλασέ του Γκιόσι ισοφάρησε 1-1,  και στο 42′ με ωραίο ελιγμό και σουτ από τον Βελούσι έκανε την ανατροπή με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το καθοριστικό σημείο της αποβολής όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν 2-2  στο 62′ με τον νεοεισελθόντα Γκριτζαλά μετά από σέντρα του Λουκά.
Τρία λεπτά αργότερα νέο προβάδισμα για την Προποντίδα 3-2  με το γκολ από τον Στούπα που χώθηκε ωραία στην καρδιά της άμυνας για να έρθει στο 89′ με φάουλ ο Λουκάς να ισοφαρίσει σε 3-3 χαρίζοντας στην ομάδα του το χρυσό βαθμό.
Συμπερασματικά εντυπωσιακό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ.Πόγκα. 
Προποντίδα(Π.Σκόνδρας):Κουσκούτης, Αναγνώστου, Χρυσοστάλης, Μωραίτης, Σταθόπουλος, Δουρμούσογλου, Στούπας, Βελούσι, Γκιόσι, Καραμούζης(81’Πάλλης),Παράκατης(58’Κηρύκος).
Απόλλων Παραλίας(Π.Ελευθερίου):Παμφίλης, Λέκκας(78’Καράι), Κοροβέσης(65′Ρωμανός), Ζία, Πατρινός, Κωνσταντόπουλος, Λουκάς, Κηπιώτης, Παναγιώτου,(55’Γκριτζαλάς), Μεταξάς, Αρβανάκος(71′Λεοντάρης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ