Σε δεύτερη μοίρα ήρθε το αποτέλεσμα του Κυπέλλου ανάμεσα στην Προποντίδα και την Αρτάκη με την ομάδα του Μίλτου Γκόφα να παίρνει άνετα την πρόκριση με 0-4 και να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας όπου και θα συναντίσει τον νικητή από το ζευγάρι Λουκίσια-Ληλάντιο.

Η Προποντίδα επέστρεψε στην φυσική της έδρα μετά από 14 χρόνια και αυτό ήταν το σημαντικό για όλη την ομάδα που είχε στο πάγκο της το Ψαχνιώτη Νίκο Κιαπέκο στην νεα αυτή προσπάθεια που κάνει.

Οι γηπεδούχοι για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και ένα γκολ με τον Γκιόσι αν ο Τζουβάρας δεν τον σταματούσε λιγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Αρτάκη κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο φυσιολογικά αλλά ο Μίλτος Γκόφας με δηλώσεις του στο Δυνατά 7 Αθλητικά χτύπησε το καμπανάκι σε όσους δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε.

Τα γκολ για την Αρτάκη πέτυχαν οι : Μεγάλος, Κωστούλας, Ντάμπος, Παπαδάκης.

Τον αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με συνεργάτες τους , Γιάννη Κελεπούρη και Χάρη Αντωνίου.

Προποντίδα(Ν.Κιαπέκος):  Κουσκούτης, Θαλάσσης, Αθανασίου (85′ Μαστραντωνάς), Κουτσαυλής, Παππάς, Σταθόπουλος, Στούπας, Παπακωνσταντίνου, Τ. Συνοδάκης, Γκιόσι, Πάλλης (73′ Κολοκυθάς, 85′ Σουρτζής).

Αρτάκη(Μ.Γκόφας): Τζουβάρας, Ζουρμπουλής (72′ Καραμπάς), Τσατσαρώνης, Κουτρόπουλος (81′ Λέκκας), Στασινόπουλος, Πατερίτσας, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Μεγάλος (65′ Χατζηστάμου), Κατσούκης (46′ Ντάμπος), Λειβαδίτης (46′ Κωστούλας).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ