Περισσότερο δύσκολα απ` ότι δείχνει το 4-1 η Προποντίδα πήρε τη νίκη απέναντι στην πολύ καλή Αυλίδα σε αγώνα για την β! κατηγορία της ΕΠΣΕ(κεντρικός όμιλος) και επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Λουκίσια.
Αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους η “Μπάρτσα“ και πριν καλά,καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-0, ξεκινώντας έναν απίθανο χορό των γκολ με τον Τάσο Συνοδάκη στο 3` τον Λέαντρο Γκιόσι στο στο 8` και τον Μπάμπη Πάλλη στο 13`.
Από κει και πέρα κατάφερε να σοροπιάσει η Αυλίδα αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δεν άφησε πολλά περιθώρια να απειληθεί η εστία του Κουσκούτη με συνέπεια το παιχνίδι να εξελιχθεί σε αμφίρροπο και τα μικρά, τόσο της Προποντιδας όσο και της Αυλίδας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να υπόσχονται καλή ποδοσφαιρική εξέλιξη.
Σε 3-1 μείωσε η Αυλίδα στο 85` με τον Λεοντάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να κλείσει το σκορ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γκιόσι στις καθυστερήσεις του αγώνα με ατομική ενέργεια.
Πέναλτι ζήτησε η Προποντίδα από τον διαιτητή Γιάννη Κηρύκο στο 80` αλλά ο Κουσκούτης,που ήταν έξω από τα κάγκελα αυτή τη φορά μόνο τις φωνές έβαλε και  δεν ήταν ο μόνος Προποντιδαίος που φώναξε ,δεν ‘κανε τη …”μπουκα”!!!.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ