Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 “Ρουσόδημος Γεώργιος”, η Προποντίδα επιβλήθηκε της ομάδας Νηλέας Νεοχωρίου/Αυλωνάρι με 6-1.
Σε ένα παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό, οι Νέοι και των δύο ομάδων απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές των ομάδων τους.
Νέοι που έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Πριν συμπληρωθεί το 1′, μόλις στο 38″ η Προποντίδα άνοιξε το σκορ με τον Σπύρου να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Χατήρα σε σουτ του Σουρτζή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν εκπληκτικό και στο 13′ ο Σουρτζής με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 14′ ο Σολάκου με ωραίο πλασέ θα μειώσει σε 2-1.
Μετά τη μείωση του σκορ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, προσπάθησαν για την ισοφάριση, δεν τα κατάφεραν όμως, αφού στο 20′ το δυνατό σουτ του Μπάρντι πέρασε ελάχιστα από την εστία του Παππά και στο 36′ ο κεραυνός του ίδιου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Προποντίδας.
Μεγάλη στιγμή στο 38′ όταν ο Σολάκου δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι στο 49′ έκαναν τα τέρματά τους τρία με το ψιλοκρεμαστό σουτ του Τ. Συνοδάκη να νικάει τον Χατήρα.
Στο 53′ ο Παππάς απέκρουσε έξοχα το σουτ του Γκιλπάθη και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Από το 55′ και μετά ένας επιθετικός μονόλογος της Προποντίδας έφερε τον Σπύρου να σημειώνει στο 56′ και στο 58′ με ατομικές ενέργειες δύο όμορφα τέρματα κάνοντας πέντε τα τέρματα της ομάδας του και τρία τα δικά του.
Τέλος στο 65′ το μακρινό σουτ του Χ. Πάλλη θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-1.
Η διαιτησία του κ. Παπακυριάκου και των νέων βοηθών του κας.Γιδάρη-κ.Παπαδόπουλου ήταν εξαιρετική.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Καραγιάννης Δ.): Παππάς, Τσαούσης(66′ Παραβάνη), Μαστραντωνάς(66′ Αναγνώστου), Καλντάνι, Συνοδάκης Τ., Σμυρνής, Συνοδάκης Αν., Σπύρου, Παυλάρας(54′ Πάλλης Χ.), Πάλλης Θ., Σουρτζής
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ/ΑΥΛΩΝΑΡΙ(Φρυγανάς Χ.): Χατήρας, Γιαννούλης(66′ Μαστροκώστας), Ντάικο(59′ Κέκης), Πολύχρονος, Βογιατζής, Ξυράφης, Σολάκου, Κιάκης, Μπάρντι, Γκιλπάθης, Γκιούλι
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπακυριάκος
ΒΟΗΘΟΙ: Γιδάρη-Παπαδόπουλου

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ