Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε να επιδείξει ουτέ μιά φάση μπροστά στις δύο εστίες Προποντίδα και Δύστος είχαν σαν φυσικό επακόλουθο να τελείώσουν με το στείρο 0-0.
Χαρακτηριστικό του ματς στο Πάρκο του Λαού ήταν η διάθεση των δύο αντιπάλων να κάνουν παιχνίδι όμως οι πολύ κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια έφεραν αυτό το αποτέλεσμα της ισοποαλίας.
Δίκαιη μοιρασιά μιας και οι δύο μονομάχοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή από μισό διάστημα και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο με την Προποντίδα να είναι σαφώς η πιο δυσαρεστημένη αφού δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή και τους παίκτες του Δύστου να βάζουν ένα πολύτιμο πόντο στο σακούλι τους ξεφεύγοντας κι άλλο από δυσάρεστες περιπέτειες.
Η Προποντίδα η οποία έχει χάσει στο Πάρκο μόνο από τους δύο πρώτους Κάρυστο και Καλοχώρι/Παντείχι ενώ ο Δύστος συνεχίζει να κάνει καλές εμφανίσεις εκτός έδρας.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σιαπλαούρα,Λειβαδιτάκη και Κελεπούρη.
Προποντίδα (Παναγιώτης Σκόνδρας): Κουσκούτης, Κουτσαυλής Χρ, Δουρμούσογλου (33λ.τ Σαχίνης), Μωραίτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Στούπας, Σίλκα, Γκιόσι, Βελούσι, Κοτσαλάς
Α.Ο.Δύστου (Μπάνος-Μοιρώτσος): Λιάτης,Τριανταφύλλου (75’Δήμου), Αντωνίου, Τσάλλας, Πιλάτης, Μασροκώστας, Μοιρώτσος, Ηλίας, Πηλιχός (88’Καρκαλέτσης), Κιούσης (80’Ζαχαριάς), Κόλιας
Επιμέλεια: Γιάννης Νερούτσος