Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιόσι οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ η Προποντίδα επικράτησε στο Πάρκο του Λαού των Ζαράκων με το άνετο 2-0.
Οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ .
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να κουνηθούν τα δίχτυα παρότι στο 3′ με τον Δουρμούζογλου, στο 5′ με τον Κηρύκο και στο 25′ με τον Γκιόσι οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ.
Στο ίδιο διάστημα οι Ζάρακες στην μια και μοναδική τους επίσκεψη στα καρέ της Προποντίδας λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ όμως το σουτ του Σπανού βρήκε λίγο δοκάρι λίγο τον Κουσκούτη για να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία για τους “νότιους”.
Στο δεύτερο μισό οι της “Μπάρτσα” έσφιξαν τον κλοιό και στο 59′ είχαν οριζόντιο δοκάρι
μετά από τρομερό σουτ του Αναγνώστου πριν αναλάβει δράση ο Γκιόσι.
Πρώτα με κεφαλιά στο 64′ που πρόλαβε την έξοδο του Τριτσώνη εκανε το 1-0, 
και μετά στο 84′ με σουτ  το 2-0 για να λάβει τέλος η σεμνή τελετή.
Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με 13 παίκτες όλους κι όλους σε ένα δύσκολο όπως αποδείχτηκε ματς γι αυτούς.
Δίκαιη εν τέλει η νίκη της “Μπάρτσα” που ανέβηκε στα ψηλά και διεκδικεί πλέον
με πολλές αξιώσεις άνοδο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Σιαπλαούρα, Αντωνίου και Τουλούμη οι οποίοι πέρασαν ένα ήσυχο απόγευμα.
Προποντιδα(Π.Σκόνδρας):Κουσκούτης, Σαμαράς, Χρυσοστάλης(76’Τσακλάνος), Μωραίτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος(83’Κωτσαλάς), Βελούσι(46Αναγνώστου), Κηρύκος(46’Αθανασίου), Γκιόσι, Δουρμούζογλου, Στούπας.
ΑΟ.Ζαράκων(Κ.Μεταξάς):Τριτσώνης, Μπουραντάς, Καραγιάννης, Σέλα,Τοτός, Μάλλιος, Πιλάτης, Αγκαλίου, Ελευθερίου(65′Ντούνης), Σπανός, Κιούσης(90’Τόλιας).
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ