Την νίκη-πρόκριση με 2-0 απέναντι στην Προποντίδα,στο Πάρκο του Λαού, για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ευβοίας, κατάφερε να πάρει ο Ελλήσποντος, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές.

Οι φιλοξενούμενοι αν και έμειναν νωρίς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φτούλη, στο 40′, με απευθείας κόκκινη κάρτα είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά απο την Προποντίδα.

Η κανονική διάρκεια έληξε με “λευκή ισοπαλία” και στην παράταση οι φιλοξενούμενοι, αρχικά προηγήθηκαν με το εύστοχο πέναλτι του Χιούσκα στο 96′, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Ντούμας στο 111′ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας την νίκη.

Το παιχνίδι: 

Αρχικά, φάνηκε η αναμέτρηση να έχει ρυθμό και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξένουμενους στο 22′, όταν ο Κουζόλογλου νικήθηκε από τον Κουσκούτη στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Στο 40′ ήρθε η αποβολή για τον Ελλήσποντο, καθώς ο Φτούλης πήγε πολύ δυνατά και με παρατεταμένο το πόδι στην κόντρα με τον Παπακωνσταντίνου. Αποτέλεσμα της φάσης η απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Ελλησπόντου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο 62′ ο Ντούμας σούταρε αλλά ο Κουσκούτης έδιωξε σε κόρνερ.

Κανονική Διάρκεια 0-0.

Στο 96′ ήρθε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους με τον Χιούσκια, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ντούμας από τον Χρυσοστάλη.

Το 0-2 από τον Ντούμα στο 111′ με πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής για χέρι του Αθανασίου εντός περιοχής.

Τελικό 0-2.

Προποντίδα: Κουσκούτης, Παπακωνσταντίνου (45′ Κυρήκος), Χρυσοστάλης, Μωραϊτης, Φρυγανάς, Αναγνώστου (82′ Φατούσης), Στούπας, Βελούσι, Γκιόσι, Τσακλάνος (63′ Αθανασίου), Παράκατης (79′ Πάλλης).

Ελλήσποντος: Πολύδωρος, Σιγανός, Κοντάκης (112′ Μαρίνος), Ντούκα, Χιούσκα, Φτούλης, Νάνος (78′ Μπούρικας), Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Μάλλιαρης (60′ Γεωργίου), Αλαφάκης (60′ Ντούμας).

Διαιτητές: Πόγκας Μ. – Παππάς Α. – Νικολάου Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ