Μεγάλη ενίσχυση με πολύ πλούσια εμπειρία για την ″Μπάρτσα″ της Χαλκίδας!
Η ανακατασκευή του ″σπιτιού″ της στον Βούρκο, ανεβάζει την Προποντίδα σε άλλο επίπεδο και ικανή να διεκδικήσει, πολλά περισσότερα πράγματα!
Στην ″Μπάρτσα″ λοιπόν επέστρεψαν 4 ″δικά της″ παιδιά, που ξεπήδησαν από τα σπλάχνα της, έπαιξαν με τα χρώματα της Προποντίδας και στην συνέχεια, αγωνίστηκαν σε διάφορες ομάδες με ξεχωριστή πάντα επιτυχία!
Πρόκειται για τους:

 1. Αλέκος Συνοδάκης

  Αλέκο Συνοδάκη, αμυντικό με το φοβερό σουτ και ασυναγώνιστοι στο ″ψηλό″ παιχνίδι! Πέρασε από αρκετές ομάδες, όπως Ολυμπιακό Χ., ΑΕΚ Χ., Εύριπο, Κεραυνό Χ., Αγ. Θωμά κλπ).

 2. Γιάννη Δουρμούσογλου: ο αγέραστος αμυντικός με δεκάδες
  Γιάννης Δουρμούσογλου

  εκατοντάδες χιλιόμετρα στα Ευβοϊκά γήπεδα, πάντα σε υψηλό επίπεδο, έπαιξε και σε ΑΕΚ Χαλκ., Καλοχώρι/Παντίχι κλπ.

 3. Νίκος Καραμούζης

  Νίκος Καραμούζης: επιθετικός από τους κορυφαίους των Ευβοϊκών γηπέδων, σπουδαία καριέρα με Προποντίδα αλλά και άλλες ομάδες! Επέστρεψε στην ″Μπάρτσα″ για να κλείσει την καριέρα του (όταν αποφασίσει)…

 4. Δημήτρης Παπασχόλης

  Δημήτρης Παπασχόλης: ακόμα ένας από το ″μεγάλο σχολείο″ τις Ακαδημίες της Προποντίδας, επέστρεψε και αυτός για να ενισχύσει την νέα προσπάθεια των ″ροσσομπλού″!

 5. Δημήτρης Τσακλάνος

  Δημήτρης Τσακλάνος: οι αφοί Δημήτρης και Χριστόφορος Τσακλάνος, έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Προποντίδα, δημιουργήματα και αυτοί της Ακαδημίας της, είχαν επιστρέψει και παραμένουν στην ομάδα!

 

Παραμένουν στους ΄΄rossoblue΄΄ της Χαλκίδας, τα αδέρφια Δημήτρης και Χριστόφορος Τσακλάνος.
Οι ΄΄3 καμπαλέρος΄΄ Αλ. Συνοδάκης-Χρ. Τσακλάνος και Γιαν Δουρμούσογλου!