Είναι από τις φορές που παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ αυτό το παιχνίδι που βλέπεις. Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου από τους παίκτες και των δύο ομάδων που αποζημίωσαν στο έπακρο τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Σε αυτό βέβαια συνέβαλε τα μέγιστα και η πολύ καλή διαιτησία του κ.Παπακυριάκου και των βοηθών του Πασχαλίδη-Αντωνίου, οι οποίοι διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι.
Ματσάρα από τις λίγες, ειδικά στο α’ ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα πέντε τέρματα. Άξιος νικητής ο Ευβοϊκός, απέναντι σε μία σκληροτράχηλη και με πολλές απουσίες Προποντίδα, έδειξε ότι φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας. 
Πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας, μόλις στο 5′, ο Παπαδόπουλος με μια ξέφρενη πορεία από το κέντρο του γηπέδου απέφυγε δύο αντιπάλους του και μπαίνοντας μέσα στη μεγάλη περιοχή ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε έξοχα ο Φρυγανάς και έκανε το 1-0. 
Στο 17′ ήταν η σειρά του Ευβοϊκού να κερδίσει πέναλτι όταν ο Σταθόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει, βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Την παράβαση υπέδειξε αμέσως ο διαιτητής και ο Μήτρου που το εκτέλεσε ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 26′ ο Μακαντάσης δίνει την ευκαιρία στον Τσιβλέρη να κάνει σωτήρια επέμβαση στη δεξιά του γωνία, στον κεραυνό που εξαπέλυσε.
Στο 32′ ο κ.Παπακυριάκος δείχνει για τρίτη φορά το σημείο του πέναλντι, δεύτερη για την ομάδα του Ευβοϊκού, όταν ο Φρυγανάς στη προσπάθειά του να ανακόψει τον Τσιβίκα τον ανατρέπει. Εύστοχο χτύπημα του Τζάνου και το 1-2 είναι γεγονός.
Στο 35′ ο Αθανασίου με ένα έξυπνο χτύπημα φάουλ, που είχε κερδίσει η Προποντίδα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αιφνιδίασε τον Τσίμπο και έκανε το 2-2.
Στο 39′ ο Τζάνος με κεφαλιά, μετά από χτύπημα κόρνερ του Τσιβίκα, έκανε τα τέρματα του δύο και έβαλε την ομάδα του μπροστά με 2-3.
Στο β’ ημίχρονο και μέχρι το 60′ το παιχνίδι ήταν συνέχεια του α‘ ημιχρόνου. Με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μία εστία στην άλλη χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση.
 Μετά το 60′ ο Ευβοϊκός οπισθοχώρησε δίνοντας χώρους στην Προποντίδα και με μακρινές μπαλιές προσπαθούσε να γίνει απειλητικός με τους προωθημένους Τσιβίκα και Μήτρου.
Η Προποντίδα από τη μεριά της προσπαθούσε να γίνει απειλητική αλλά η ανασταλτική λειτουργία των παικτών του Ευβοϊκού ήταν άψογη.
Στο 68′ ο Τσιβίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή, όταν το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε σώματα αμυνομένων και έφυγε κόρνερ.
Στο 84′ ο Ευβοϊκός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μαραγκός Π. δέχτηκε τη κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) για σκληρό παιχνίδι.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε παίκτες και παράγοντες του Ευβοϊκού, ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους.
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ(Καραγιάννης Δ.): Τζιβλέρης, Αθανασίου(65′ Ελευθεριάδης), Αναγνώστου, Θαλάσσης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Βελούσι(41′ Στούπας), Μπόζντα, Παπαδόπουλος, Τσακόγιας(61′ Νερούτσος), Γκόσι
ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ(Μάλλιαρης Γρ.): Τσίμπος, Λύκος, Ντούνας, Αυλωνίτης(21′ Ντούρμας), Μαραγκός Π(84′ αποβολή), Κρεμασμένος, Τσιβίκας, Τζάνος(46′ Νάνος), Μακαντάσης, Μήτρου, Λάμπρου(90+ Μπαρίτας Α.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος Α.
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχαλίδης Γ., Αντωνίου Χ.