Ντέρμπι με τα όλα του στο Πάρκο του Λαού ανάμεσα στην Προποντίδα και την φιλόδοξη φέτος Κάρυστο που επικράτησε με 0-2 κάνοντας δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα τις ξεφύγει η άνοδο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπόκαρη ήταν καλύτερο σε όλο τον αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε να πουλήσει ακριβά το τομάρι και θα κυνηγήσει μία θέση στην δυάδα μέχρι τέλους.

Η Κάρυστος στο πρώτο ημίχρονο σημάδεψε τα δοκάρια με τους Λόυκα και Σούλα, και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε τα γκολ με τους Ρουκλιώτη και αειθαλή Παπουτσή περνωντας την νίκη με καθαρό 0-2 απέναντι σε μία σκληροτράχιλη ομάδα σαν την Προποντίδα  σε έδρα που λίγοι θα περάσουν.

Τον αγώνα σφύριξε ο Δανιηλίδης και βοηθούς του Σιμτζή και Ζειμπέκη 

Προποντίδα(Γ.Σκόνδρας): Κουσκούτης, Σαμαράς, Δουρμούσογλου (78′ Αν. Συνοδάκης), Μωραϊτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος (80′ Παράκατης), Στούπας, Αναγνώστου (90′ Σούλκα), Γκιόσι, Βελούσι, Κοτσαλάς (70′ Καραμούζης).

Κάρυστος(Γ.Μπόκαρης):  Δρόσος, Παπουτσής, Καράβολας, Σφυρίδης, Γεωργιόπουλος (83′ Σπανός), Ναυπλιώτης, Κασέμι, Μπιθικούκης (58′ Ρουκλιώτης), Λούκα (79′ Μπόκαρης), Σούλας, Τούρλας (85′ Νταουτλάρι).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ