Φιλική νίκη με ανατροπή 2-1 για την Προποντίδα του Κώστα Σταματίου στο γήπεδο του Βούρκου απέναντι στην Κάρυστο του Νίκου Κιαπέκου.

Δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δείχνουν αρκετές αρετές στο παιχνίδι δείγμα καλοδουλεμένης ομάδας από τον Κώστα Σταματίου και τον γιο του Αλεξανδρο Σταματίου με αστέρευτες φυσικές δυνάμεις και αρκετούς και καλούς αυτοματισμούς.

Ξεχωρίσανε ο τερματοφύλακας Θανάσης Κουσκούτης με την σταθερότητα του, πολύ καλοί οι ακραίοι οπισθοφύλακες Μωραίτη και Αθανασίου,  ο αειθαλής Αλέκος Συνοδάκης αμυντικά και στις στατικές φάσεις, ο πάντα δυναμικός και σταθερός Γιάννης Παπακωνσταντινου , πολλά χιλιόμετρα του Σταθόπουλου στην μεσαία γραμμή, ανεμοστρόβιλος ο Λεονάρντο Γκιόσι επιθετικά δείγμα της τεράστιας κλάσης του δύο γκολ και ταλαιπώρησε όλη την άμυνα των “δελφινιών”.

Σε γενικές γραμμές η Προποντίδα έδειξε ότι και φέτος θα ειναι εκ των διεκδικητών του τίτλου της Β’ ΕΠΣΕ και υποψήφια για άνοδο.

Η Κάρυστος του Νίκου Κιαπέκου δεν είχε στην τάξεις της τον τερματοφύλακα Αραχωβίτη,και τον αρχηγό Παπασταματίου, σίγουρα ήταν καλύτερη από το παιχνίδι στην Αμάρυνθο και με αντίπαλο άλλη δυναμικότητας.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας Ραβιόλος Π., εγγύηση και εμπειρία στα μετόπισθεν ο Βιδάλης αν και  λογικά ανέτοιμος, εξαιρετικός ο Γεωργόπουλος με αρκετές προωθήσεις, πάντα σταθερός ο Κακαβάς, ανεβασμένος ο Σιδηρόπουλος, άφησε υποσχέσεις ο νεαρός Γκιλπάθης, μοναχικός καβαλάρης στην επίθεση ο μαχητικός και σκόρερ μετά από ασιστ του Ρουκλιώτη ο Αλέξανδρος Ρούσσος.

Χρειάζεται δουλειά και παιχνίδι η Κάρυστος φαίνεται και με γυμνό μάτι, εχει την ποιότητα και την εμπειρία  ατομικά και σαν σύνολο παιχτών απλά δεν υπάρχει μαγικό ραβδί να γινει ομάδα από την μία μέρα στην άλλη.

Πολύ καλή η διαιτησία του “ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ” Θανάση Παπακυριακου, και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Νεκτάριου Ακριώτη.

Ευχαριστούμε το δημοσιογράφο Αποστόλη Αβερκειάδη για την παραχώρηση των αρχικών φωτογραφιών μιας και αυτός είχε το προνόμιο να ειναι εντός αγωνιστικού.

Προποντίδα(Κ.Σταματίου): Κουσκούτης, Μωραίτης, Αθανασίου, Τσιαβούρλας, Συνοδάκης Αλέκος, Παπακωνσταντινου, Στούπας, Σταθόπουλος, Συνοδάκης Τάσος, Γκιοσι, Τσιαμπαλής.

Αγωνίσθηκαν και οι : Σουρτζής, Παυλάρας, Σπύρου, Παπακωνσταντινου Κώστας, Τσακλανος, Σμυρνής, Συνοδάκης Αναστάσης, Δουρμούσογλου, Τσαούσης.

Κάρυστος(Ν.Κιαπέκος): Ραβιόλος Παν.,Γεωργιόπουλος, Ξενιτόπουλος, Βιδάλης, Ραβιόλος Περικλής, Σιδηρόπουλος, Κακαβάς, Γκιλπάθης, Τριανταφυλλίδης, Καράβολας, Ρούσσος.

Αγωνίσθηκαν και οι : Καπόλας, Ρουκλιώτης, Σπανός, Μοσχοβής,Σακελλαρίου, Μπιθικούκης, Σφυρίδης.

Για περισσότερο φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ