Προποντίδα-Καλοχώρι/Παντείχι 3-1: Καταιγιστική «Μπάρτσα» υπό βροχή! (photos)

0
846

Ήταν πραγματική «Μπάρτσα», όπως είναι το προσωνύμιο της, η Προποντίδα μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα, που διεξήχθη υπό βροχή στο «Πάρκο του Λαού», με το Καλοχωρί/Παντείχι και δίκαια κατάφερε να φτάσει στην νίκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στα πρώτα τριάντα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα ευτύχησαν ν΄ ανοίξουν το σκορ στο 30΄ με ωραίο σουτ του Λουκά. Μέχρι εκείνο το χρονικό σήμειο, πέρα απ΄ το γκολ, είχαν και δύο καλά σουτ με Θ. Καραμπά και Σιγανό, τα οποία όμως απέκρουσε ο Καραγιάννης.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, με τους γηπεδούχους -που ως τότε είχαν ένα σουτ με τον Ζουρμπουλή που απέκρουσε ο Κατσαρής- ν΄ ανεβάζουν την απόδοση τους και να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι στο 57΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αναγνώστου και στο επόμενο λεπτό ο Ζουρμπουλής ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε το προβάδισμα στην ΄΄μπάρτσα΄΄ με 2-1.

Τέλος, στο 85΄ ο Τσιαμπαλής «σφράγισε» την νίκη της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η ομάδα του Δημήτρη Ακριτίδη έχασε ευκαιρίες και γι΄ άλλα τέρματα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 60΄ με τον Θ. Καραμπά και άλλο ένα, με παρόμοια κατάληξη, με τον Δασκαλόπουλο στο 87΄.

Η Προποντίδα που έφτασε βαθμολογικά το Καλοχώρι/Παντείχι, «δούλεψε» για την πρωτοπόρο Δροσιά, αφού με την νίκη της, επέτρεψε στον ΑΠΚΟ να αυξήσει την απόσταση απ΄ τους δεύτετους «κιτρινόμαυρους» (που πάντως έχουν αγώνα λιγότερο) στους 10 βαθμούς.

Προποντίδα (Ακριτίδης): Καραγιάννης, Μωραΐτης, Αθανασίου (65΄ Νιάφας, 72΄ Αναγνώστου), Τσακόγιας, Μπόζντα (86΄ Στούπας), Τσιαμπαλής, Ζουρμπουλής, Παρακάτης (46΄ Θαλάσσης).

Καλοχώρι/Παντείχι (Φούρλης): Κατσαρής, Λειβαδίτης (65΄ Χ. Καραμπάς), Βισβίνης, Λαζαρίδης (79΄ Δουρμούσογλου), Δαμπάνης, Αντίοχος, Λουκάς, Δασκαλόπουλος, Σιγανός (86΄ Τσακάλογλου), Θ. Καραμπάς, Ίσαρης.