Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο γήπεδο του Βούρκου, όπου αντίπαλοι βρέθηκαν, η Προποντίδα, του Νίκου Κιαπέκου, με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς του Γιώργου Λάμπρου!

Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, σε πολύ γρήγορο ρυθμό, εκατέρωθεν, ανοιχτό, με πολλά γκολ, χαμένες ευκαιρίες και γενικά οι δύο τεχνικοί σίγουρα έβγαλαν πολλά  και χρήσιμα συμπεράσματα…
Η Προποντίδα, παρουσιάστηκε πολύ καλή, κύρια μετά το 20′, ήταν αποτελεσματική, είχε όμως κάποιες δυσλειτουργίες αμυντικά, όμως έδειξε ότι θα είναι και πάλι φέτος πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα, με πολύ μεγάλες αξιώσεις. Βέβαια ο κόουτς-″Κιάπε″ έχει πολύ δουλειά ακόμα για να φέρει την ″Μπάρτσα″, εκεί που ο ίδιος και η διοίκηση έχουν σχεδιάσει! Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα της Προποντίδας, βρίσκεται στον σωστό δρόμο!

Η ομάδα του ΑΠΚΟ Δροσιάς, είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε, καθώς αποχώρησαν για διάφορους λόγους, παίκτες πρωτοκλασάτοι, τα περασμένα χρόνια…
Μία ″3″-άδα, μετακόμισε στα γειτονικά Λουκίσια, Προβής, Σεϊνταράσι και Γ. Τουλίτσης, δύο ″κρέμασαν″ τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, Σωκρ. Ελευθερίου, Δουρδουβέλας και Κάκιος, Νικολάου και Αλαφάκης πήραν μεταγραφή στην ΑΕ Χαλκίδας, ενώ ο νεαρός ταλαντούχος Μπρατσιώτης πήγε στην Κ-17 του Παναιτωλικού!
Έτσι ο Γιώργος Λάμπρου, έχει πολύ δουλειά (και είναι γεγονός ότι δεν την φοβάται την δουλειά ο Μαντουδιανός κόουτς), για να ″δομήσει″ ουσιαστικά μια νέα ομάδα, που βασίζεται σε κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως ο Χρήστος Βασαμάς, ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΠΚΟ, ο κήπερ Σωτηρόπουλος, ο Σουλιωτάκης, οι Κουτσαυλήδες, ο Χάρης Ελευθερίου, οι νεοαποκτηθέντες Λάμπρου, Χ. Ζουρμπουλής και Αυλωνίτης… Και φυσικά στην διάθεση του Γ. Λάμπρου, μια σειρά από ταλαντούχα νέα παιδιά…

*τα γκολ:

  • 13′ Ζουρμπουλής 0-1,
  • 30′ Γκιόσι 1-1,
  • 40′ Σουρτζής 2-1,
  • 41′ Ματράκας 3-1,
  • 59′ πεν. Βαρσαμάς 3-2,
  • 60′ Τσιαμπαλής 4-2,
  • 77′ Χασάνδρας 5-2,
  • και 80′ Λάμπρου 5-3.

Διαιτητές: Χρ. Παπαδόπουλος-Γ. Κοντογιαννίδης-Βαγγ. Ντόβολης.

*ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Νίκος Κιαπέκος): Στ. Παπακωνσταντίνου, Χαρ. Πάλλης, Μωραΐτης, Κεχαγιάς, Αθ. Πάλλης, Καλλιντάνι, Λάμτσε, Γκιόσι, Σουρτζής, Ι. Παπακωνσταντίνου, Ματράκας, στο β’ έπαιξαν οι: Αθανασίου, Τσιαμπαλής, Θεολόγης, Φατούσης, Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος, Ράνα, Στούπας, Χασάνδρας.

*ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Ξαρχάκος, Ζαχαράκης, Χρ. Φρυγανάς, Ελευθερίου, Χρ. Κουτσαυλής, Αυλωνίτης, Χρ. Ζουρμπουλής, Τουλίτσης, Λάμπρου, Βαρσαμάς, Λουκάς, στο β’ έπαιξαν οι: Σωτηρόπουλος, Διοκματίδης, Αθ, Κουτσαυλής, Γερογιάννης,. Σουλιωτάκης, Τζίδρας, Δεληγιάννης.

*για το φωτορεπορτάζ του φιλικού αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ