Το λάθος να προηγηθεί (Καρκαλής με την έναρξη του Β` ημιχρόνου από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Κουσκούτη) έκανε χθες το απόγευμα ο Κεραυνός Χαλκίδας στο γήπεδο του Βούρκου στον αγώνα με την Προποντίδα για το πρωταθλημα της Β`κατηγορίας ΕΠΣ Ευβοίας και για λογαριασμό του κεντρικού ομίλου και το πλήρωσε πολύ ακριβά αφού οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα (53` Λάμτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ,Gjoshi 60`με πεναλτι και Σταθόπουλος 65`) με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1 από την “ΜΠΑΡΤΣΑ” και να φύγει τελικά με άδεια χέρια από το γήπεδο και αφήνοντας τους Προποντιδαίους να οδηγούν την κούρσα στην βαθμολογία .

Προποντίδα(Ν. Κιαπέκος): Κουσκούτης, Θαλάσσης (60′ Μωραΐτης), Χασάνδρας, Κουτσαυλής, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Στούπας (88′ Α. Πάλλης), Κηπιώτης (60′ Αλ. Συνοδάκης), Αθανασίου (46′ Λάμτσε), Γκιόσι, Μπαϊμπάκης (83′ Σουρτζής).

Κεραυνός Χ. (Στ. Μωραΐτης): Οικονομίδης, Αντωνίου, Καρκαλής (75′ Καραβασίλης), Δάβρης, Στάμου, Σμπρίνης, Σταμόπουλος (88′ Παπαχριστόπουλος), Παχής (70′ Καρβελάς), Σπενταμίδης (70′ Κουβατσίδης), Τσιμιτσέλης, Γαληγιάννης (70′ Δουρμούσογλου).