Ισόπαλο το παιχνίδι ανάμεσα στην Προποντίδα και Λήλα Βασιλικού με σκορ 1-1 με ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες που παρουσιάστηκαν με αλλαγές στις ενδεκάδες λόγω τραυματισμών κυρίως του Λήλα, καθώς απουσίαζαν οι Γεωργίου, Τσολάκος, Χαλιώτης.

Οι γηπεδούχοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Τσούτση και των Σκριβάνου και Αργυρού που αποχώρησαν.

Φτωχό το πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες που αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου και πολλών λαθών. Πρώτη καλή στιγμή για τον Λήλα στο 7′ όταν ο Μπενέτος θα σεντράρει από δεξιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων με τον Μαστροκώστα και εν συνεχεία τον Τρεπεκλή να μην μπορούν να νικήσουν τον Κουσκούτη.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ με το πολύ όμορφο γκολ του νεαρού Μπενέτου που μάρκαρε και κέρδισε την κόντρα από τον Αυλωνίτη μπήκε μέσα στην περιοχή και με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Λήλας που είχε καλύτερη κυκλοφορία είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 37′ αλλά το δυνατό σουτ του Μαστροκώστα θα φύγει ψηλά από την εστία του Κουσκούτη.

Η Προποντίδα στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60′ με το πέναλτι που κέρδισε ο Σεϊνταράς όταν από έξοχη ατομική ενέργεια ανατράπηκε από τον Πάλλη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέριον και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Προποντίδα συνέχιζε να πιέζει και στο 73′ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή όταν ο Γκέριον από πλάγια δεξιά θα φέρει την μπάλα στη περιοχή και ο επερχόμενος Σεϊνταράς θα πιάσει το συρτό σουτ αλλά ο Καλλιακμάνης με καταπληκτική επέμβαση θα αποσοβήσει το γκολ.

Η απάντηση του Λήλα ήρθε στο 82′ όταν ο Μαστροκώστας εκτέλεσε το φάουλ μέσα στην περιοχή ο Τρεπεκλής με κεφαλιά θα την στείλει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι του Κουσκούτη που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας χωρίς να μπορεί να καταφέρει να αντιδράσει.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κηρύκου βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Ι.Κηρύκος Βοηθοί: Α.Ιωάννου – Α.Παλουμπής.

Προποντίδα(Α.Αυλωνίτης): Κουσκούτης, Καρλατήρας, Συνοδάκης, Κωνσταντόπουλος, Αυλωνίτης, Μετοχιάτης, Σεϊνταράς, Ζαχαριάς(85′ Σεχάϊ), Γκέριον, Σπύρου, Ζαχαριάδης.

Λήλας Βασιλικού(Θ.Μεθενίτης): Καλλιακμάνης, Ι.Γίγας, Κ.Λιάσκος, Κουσερής, Κατσαούνης, Τσούρα, Τρεπεκλής(94′ Τζαφέρος), Πάλλης(68′ Γκούμας), Μπενέτος(46′ λ.τρ Ρωμανός), Μαστροκώστας, Αλαφάκης(68′ Γ.Λιάσκος).

Γεια περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ