Στο γήπεδο του Βούρκου ” Σκούρα” διεξήχθη για τη πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β Κατηγορίας της Εύβοιας ο αγώνας ανάμεσα στη Προποντίδα με το Μαρμάρι

. Το ματς είχε δυνατές μονομαχίες απ’ το πρώτο λεπτό με τους φιλοξενούμενους μόλις συμπληρώσαμε το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού να προηγούνται με 0-1 με το Τσιλίκη ύστερα από ωραία ασίστ του Αγουρίδα.

Στη συνέχεια η Μπάρτσα” ανέβασε την απόδοσή της και με κύριους εκφραστές τους Γκιοσι και Στούπα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο 33′ ο Γκιοσι μπήκε από αριστερά στη περιοχή ο οποίος ανατράπηκε με το Στούπα να προλαβαίνει το Γκίκα και να κάνει το 1-1.

Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τη Προποντίδα να κάνει και μια αναγκαστική αλλαγή, όπου στη θέση του Παπακωνσταντίνου μπήκε ο Χριστόφορος Τσακλανος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Προποντίδα να ανεβάζει κι άλλο την απόδοσή της και στο 61′ να γυρίζει το ματς με το βασικό της πυροβολικό Λεο Γκιοσι με απευθείας άπιαστη εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στη φάση που η Προποντίδα κέρδισε το φάουλ ο Τσακλανος τραυματίστηκε στη μύτη του όμως να μη τα παρατάει και να συνεχίζει για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ζητήσει αλλαγή μόνος του.

Η Μπάρτσα πίεζε και έψαχνε και το τρίτο γκολ το οποίο ήρθε στο 75′ απτο Στούπα με ωραίο σουτ να στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών και να κάνει το 3-1 και να διπλασιάζει τα δικά του τέρματα στο ματς.

Τρία λεπτά αργότερα και στο 78′ ο Γκιοσι έκανε και αυτός δύο τα δικά του τέρματα, κλέβοντας τη μπάλα και με εύστοχο τελείωμα έκανε το 4-1.

Εκεί φάνηκε η Προποντίδα να αναπαύεται με το Μαρμάρι στο 82′ να μειωνει σε 4-2 με έξοχο τελείωμα του Μπεσδικιαν.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε ακόμη ένα γκολ. Ύστερα από ένα κόρνερ ο Αθανασιου βρήκε μέσα στη μικρή περιοχή το Σουρτζη με το τελευταίο με ωραίο πλασέ να κάνει το τελικό 5-2.

Προποντιδα(Σταματίου Κ.): Κουσκούτης, Αθανασίου, Σπύρου, Τσιαρβούλας, Αλ. Συνοδάκης, Σταθόπουλος, Ι. Παπακωνσταντίνου (32′ Τσακλάνος λ.τ., 80′ Σμυρνής λ.τ.), Τσιαμπαλής (80′ Σουρτζής), Αν. Συνοδάκης (87′ Πάλλης), Γκιόσι, Στούπας (80′ Βελούσης).

Μαρμαρι (Οικονομίδης Η.): Γκίκας (40′ Σακελαρίου λ.τ.), Κέκης (46′ Παπουτσής), Σκούρτας, Αγουρίδας (79′ Τσακιρίδης), Φινέτης, Δ. Ποδαράς, Μπεζδικιάν, Βασιλειάδης (79′ Αγγελής), Τσιλίκης, Σουλάς (87′ Κραμπής), Φ. Ποδαράς.