Ανακοίνωση της Προποντίδας για τον πρόσφατο αγώνα της με τον Παντριαδικό, για την πέμπτη αγωνιστική του κεντρικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ:

‘Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου Παντριαδικός για όσα συνέβησαν στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι. Εν συντομία τονίζουμε τα εξής:

Α) Όπως γράψαμε και στο φύλλο αγώνος ζητήσαμε συγνώμη για την είσοδο του παράγοντα μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την λανθασμένη απόφαση μη καταλογισμού πέναλτι στον διαιτητή (η οποία αργότερα άλλαξε από τον ίδιο και δόθηκε σωστά το πέναλτι).

Β) Σήμερα επίσης μάθαμε ότι έχουμε προσλάβει και μπράβους (μεγαλώσαμε ως ομάδα δηλαδή) και απειλούμε φιλάθλους αντίπαλης ομάδας. Νομίζουμε ότι περί τούτου δεν χρειάζεται περαιτέρω να εξηγήσουμε κάτι διότι η έλλειψη σοβαρότητας όταν γράφονται οι ανακοινώσεις τις οδηγεί στα όρια της γελοιότητας και της αισχρότητας.

Γ) Δεν αναφέρετε πουθενά για τις ευχαριστίες που μας δώσατε για την φιλοξενία και τις ευχές για την συνέχεια του πρωταθλήματος (τις ξεχάσατε μάλλον) και

Δ) Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα συνέβησαν σε ένα ομολογουμένως ήσυχο παιχνίδι είναι ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεώργιος Κασομούλης από τον οποίο έχουμε φρικτά παράπονα, διότι από τα τέσσερα πέναλτι που έγιναν υπέρ της ομάδας μας έδωσε το ένα και αργότερα και το δεύτερο (αλλάζοντας την αρχική του απόφαση). Στην διάθεση σας το βίντεο του αγώνα. Εξυπακούεται ότι δεν επιθυμούμε τον ορισμό του σε κανέναν αγώνα μας.

ΥΓ1: Κύριοι παράγοντες του Παντριαδικού σας ευχόμαστε ολόψυχα να ανεβείτε σε εθνικές κατηγορίες για να νιώσετε την πραγματική φιλοξενία από μπράβους όπως έχουμε νιώσει εμείς τα χρόνια που παίζαμε στα γήπεδα της Δ’ Εθνικής.

ΥΓ2: Και σε τελική ανάλυση όταν κερδίζεις 0-2 στο 90′ λεπτό του αγώνα και έρχεσαι 2-2 καλύτερα να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να δεις τι δεν πήγε σωστά… Καλή συνέχεια!’.

Πηγή: https://kontastaspor.blogspot.com/