Γλύτωσε το “κάζο” η Προποντίδα στο Πάρκο του Λαού απέναντι στον ηρωικό Νηλέα Νεοχωρίου που κατέβηκε με μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και από 30′ αγωνιζόταν 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Σταμέλου και ηττήθηκε με 2-0.

Η Προποντίδα του Παναγιώτη Σκόνδρα παρότι ήταν φλύαρη και ανούσια στο πρώτο μέρος έιχε καλές στιγμές με Γκιοσι, Στούπα, Παράκατη, Κοτσαλά , αλλά ο εκπληκτικός τερματοφύλακας του Νηλέα Νεοχώρίου Παπαχρήστος έπιανε τα πάντα και κρατούσε το “μηδέν”.

Ο Νηλέας Νεοχωρίου κατέβηκε στο γήπεδο με 11 ποδοσφαιριστές μιας και είχε τραυματίες τους Μαστροκώστα, Τζόκα, Ζωντό Αθ., Μπονός Αν., Σαμπάνης Αθ., Φραγγής, Γεραντώνης, απόντες λόγω εργασίας τους Μακρή Ρουμελιώτη και τιμωρημένο τον Γιώργο Κώτσαρη , αμέσως λοιπόν η προσπάθεια της συμπαθούς ομάδας έγινε πολύ δύσκολα παρόλα αυτά με πολύ καλή τακτική και πάθος  προσπάθησε για το καλύτερο στον αγώνα και παραλίγο να καταφέρει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Προποντίδα στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε ασφυκτικά αλλά ο Νηλέας Ν. χάρη στον εκπληκτικό τερματοφύλακα Παπαχρήστο κρατούσε μέχρι το 83′ που ο Κοτσαλάς βρήκε τον Γκιοσι μέσα στην περιοχή και αυτό νίκησε τον Παπαχρήστο κάνοντας το 1-0, δύο λεπτά πριν το τέλος πάλι ο Γκιόσι με ατομική ενέργεια πέρασε και τον Παπαχρήστο και έκανε το 2-0 κλειδώνοντας την νίκη και γλυτώνοντας την “Μπάρτσα” από μία γκέλα άνευ προηγουμένου τηρουμένων των προβλημάτων του Νηλέα Νεοχώρίου.

Εύκολο διαιτητικό απόγευμα για τον Γιωργο Κασομούλη και τους βοηθούς του Γιάννη Σπανό και Γιάννη Περιβολαρη.

Προποντίδα(Π.Σκόνδρας):Κουσκούτης, Αθανασίου, Χρυσοστάλης, Μωραίτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος(88′ Φατούσης), Στούπας, Κωτσαλάς(88′ Καλντάνι), Δουρμούσογλου, Γκιόσι, Παράκατης.

Νηλέας Νεοχωρίου(Π.Κόντος):Παπαχρήστος, Κώτσαρης Κ., Δήμου, Τζέμης, Καρλής, Ζωντός, Πάλλης, Τούντας, Σταμέλος, Πόγκας, Σαμαράς.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ