Είμαστε μακριά από το ποδόσφαιρο ένα μήνα για την επόμενη εβδομάδα έχουν ορισθεί αγώνες για την Α’ ΕΠΣΕ  και τα αναβληθέντα παιχνίδια των υπόλοιπων κατηγοριών.

Τόσο η ΕΠΣ Ευβοίας όσο και η Σύνδεσμός προπονητών ποδοσφαίρου εξέδωσαν ανακοινώσεις σχετική με την τήρηση των μέτρων και την αποφυγή «ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ» όπως τα ονομάζουν μερικοί.

Σήμερα από το πρωί λοιπόν το τηλέφωνο μου χτυπάει συνέχεια με παράγοντες προπονητές φιλάθλους να καταγγέλλουν φιλικά προετοιμασίας σε όλη την Εύβοια από διάφορες ομάδες που αδιαφορούν για τα πρωτόκολλα και τους κανόνες και διοργανώνουν φιλικά κάτω από την ταμπέλα « Αγώνες Προπόνησης».

Κάνουμε έκκληση προς παράγοντες και προέδρους ομάδων , προπονητές να σταματήσουν και να ακυρώσουν τα φιλικά της αυριανής μέρας να προστατέψουμε όλοι το ποδόσφαιρο για να έχουμε συνέχεια στα πρωταθλήματα.

Μην ξεχνάτε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίζουν να μας έρχονται τα πρώτα δείγματα από το άνοιγμα των σχολείων και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα.

Σταματήστε άμεσα τους ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν κάνετε ένα φιλικό μία προπόνηση ας προστατέψουμε ότι αγαπάμε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.