Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του πρωταθλήματος νέων Εύβοιας έκανε η Α.Ε. Ληλαντίου επικρατώντας σήμερα στην Ιστιαία, της Α.Ε. Ιστιαίας με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό με κάποιες καλές φάσεις εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος, όπως το δοκάρι του Παπαγεωργίου, για το Ληλάντιο στο 6΄ λεπτό και το χαμένο τετ – α – τετ του Φ. Σταμούλου για την Ιστιαία στο 11΄.

Το γκολ που χάρισε τη σημαντική αυτή νίκη στο Ληλάντιο σημειώθηκε στο 39΄ όταν έπειτα από ωραία ασίστ Ζανιού, ο Παπαγεωργίου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πάντως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και του δευτέρου αγώνα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ιστιαίας που καταφέρνουν να φτάσουν για δεύτερη χρονιά στα ημιτελικά αντιμετωπίζονταν μάλιστα αξιόλογους αντιπάλους και μεγάλες σχολές του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): Κομποθανάσης, Χονδρός, Σταθαράς, Ψύλλος, Σταμούλος Α., Μαραβέλης, Κατσάρης, Γερογιώργης, Στεργίου, Σταμούλος Φ., Παπασταμούλος. Έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Κουλουριώτης, Ανέστης, Γερογιωργάκης

Α.Ε. Ληλαντίου (Ρόγκας): Μίχος, Κούκουζας, Ρουμελιώτης, Ζανιός, Παπαγεωργίου, Τρίκας, Παπασχόλης, Τάγκος, Λεοντής, Μπασούκος, Νικόλαρος. Έπαιξαν και οι: Τηλικίδης, Πόγκας, Ντόιτζ, Παναγιώτου.

Διαιτητής: Βελέντας Βοηθοί: Νέγρης – Καραβά