Πολύ καλή η ομάδα της Ακαδημίας Ερέτριας, νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στην Δροσιά τον δυνατό και αξιόμαχο, τοπικό ΑΠΚΟ Δροσιάς, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΕ!
Οι ΄΄πιτσιρικάδες΄΄ του Αντώνη Τσαραντάνη, μπήκαν μπροστά στο σκορ, στο 15’ και πίεσαν με αποτέλεσμα στο 20’ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, έφτασαν και στο 3ο γκολ (42’) και ουσιαστικά απλοποίησαν τα πράγματα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 57’!
Με την νίκη αυτή οι Παίδες της Ακαδ. Ερέτριας, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο, όπου συγκατοικούν με την ομάδα του Ληλαντίου.

*τα γκολ:

  • 15’ Μήτρου 0-1,
  • 20’ Αθ. Συκάς 0-2
  • 42’ Αλεξίου 0-3
  • 57’ Ελευθερίου 1-3
  • 70’ Αθ. Συκάς 1-4

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Δούκας

*ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημ. Καπέτης): Σκοπελίτης, Κατσίβαλης, Νεστορίδης, Νταύρης, Μπογιατζόγλου, Τουλίτσης, Ελευθερίου, Οικονομίδης, Μπάκαρος, Νταλιάνης, Κολούτσος (και οι: Γεωργατσώνας, Μαστρογιάννης, Μπαρσάκης και Δεληγιάννης).

*ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Πρ. Μπασινάς, Αλεξίου, Χατζηαποστόλου, Κ. Ψωμάς, Βράκας, Αθ. Συκάς, Θεοδώρου, Ντούρμας, Μήτρου, Αρ. Συκάς, Δ. Ψωμάς (και οι: Δενδρινός, Καρανίκος, Κιάκης, Μητακίδης, Κ. Μπασινάς, Παναγιάρης, Δασκαλόπουλος)