… συνέχεια και με την απειλή πάντα του …κοροναϊού!

*Α’ ΕΠΣΕ:
…θα συνεχιστεί η ″βροχή″ των γκολ; Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!
*Β’ ΕΠΣΕ:
…υπάρχουν οι ″μνηστήρες″ για τις πρωτιές, αλλά παραμονεύουν τ’ αουτσάϊντερ!

*ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΕ:
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

 1. ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ:
  Το ντέρμπι της Βοιωτικής ακτής της Εύβοιας, σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν από διαφορετικά σημεία! Οι γηπεδούχοι με μεγάλη εκτός έδρας νίκη και οι φιλοξενούμενοι με ήττα, εντός έδρας!
  *Διαιτητές: Μάριος Πόγκας-Γιώργος Κοντογιαννίδης-Προκόπης Τσιφλάκος
 2. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας:
  Και αυτό το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι! Οι γηπεδούχοι έχουν το αβαντάζ της έδρας, όμως οι Ερετριανοί, έδειξαν στοιχεία ομάδας με πείσμα και που παλεύει μέχρι το τέλος!
  *Διαιτητές: Γιώργος Λάμπρου-Δαυϊδ Πριόνας-Αντώνης Ιωάννου
 3. ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ:
  Το πρώτο Βορειοευβοιώτικο ντέρμπι, που ο νεοφώτιστος Αρτεμησιακός, μια σκληροτράχηλη, όπως έδειξε στην Ερέτρια, ομάδα υποδέχεται την έμπειρη Αιδηψό, που έκανε και φέτος ιδανική πρεμιέρα!
  *Διαιτητές: Στέλιος Φώτης-Κώστας Κωνστάντιος-Περικλής Δελχάς
 4. ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ:
  Στην πρεμιέρα, γνώρισαν την ήττα και οι δύο! Εκτός έδρας οι γηπεδούχοι, έχασαν στην Κάρυστο και οι φιλοξενούμενοι, έπαθαν ψυχρολουσία μέσα στην έδρα τους από την Αιδηψό! Σίγουρα το παιχνίδι είναι ένα ερωτηματικό, για το τι αντίδραση θα βγάλουν οι αντίπαλοι!
  *Διαιτητές
  : Γιώργος Τουλούμης-Χάρης Αντωνίου-Άγγελος Παππάς
 5. ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ:
  ΄΄Καυτό΄΄ παιχνίδι, το 2ο συνεχόμενο εντός για την Σκεπαστή, που δεν μπόρεσε να ″κρατήσει″ το 2-0 στο ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό! Ο ΑΟ Χαλκίς ″σκόρπισε″ με 8-1 τον Όλυμπο Γ. και πάει με την ψυχολογία στα ύψη, για το παιχνίδι αυτό, που θα είναι αμφίρροπο!
  *Διαιτητές
  : Σάκης Παπακυριάκος-Κώστας Δάλας-Γιώργος Κοντογιαννίδης
 6. ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού-ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γουβών:
  Και οι δύο γνώρισαν τις πιο βαριές ήττες στην πρεμιέρα, στην Χαλκίδα ο Όλυμπος (1-8) και στην έδρα του ο Ευβοϊκός (1-4), κάνοντας έτσι την χειρότερη πρεμιέρα! Είναι σίγουρο ότι και οι δύο θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν το άσχημοπ ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν το αβαντάζ της έδρας!
  *Διαιτητές
  : Χριστίνα Κούκουρα-Κώστας Κωνστάντιος-Παναγιώτης Σέρρας
 7. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ Βασιλικού:
  Ντέρμπι από τα …παλιά και πολύ ενδιαφέρον! ″Γέρνουν″ προς την μεριά των γηπεδούχων τα προγνωστικά και λόγω έδρας, αλλά ο Λήλας στο ντέρμπι του Ληλαντίου, έδειξε ομάδα επικίνδυνη και απρόβλεπτη…
  *Διαιτητές: Βασίλης Βελέτζας-Αντώνης Ιωάννου-Άγγελος Παππάς
 8. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ:
  Ερωτηματικό εδώ, καθώς και οι δύο προέρχονται απόπ σπουδαίες νίκες, ειδικά οι ″Λύκοι″ που έφυγαν με μεγάλο 2πλό από την Δροσιά! Η πρώτη εμφάνιση της Καρύστου εκτός έδρας και μάλιστα σε μια πολύ δυνατή έδρα, με ΄’εναν δυνατό αντίπαλο!
  *Διαιτητές: Γιάννης Κηρύκος-Δαυϊδ Πριόνας-Γιάννης Περιβολάρης

***…η 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ με μιά γρήγορη και κατατοπιστική ματιά:

…αλλά και αναλυτικά οι σκόρερς του πρωταθλήματος 2019-20:

3 γκολ

Κωνσταντάγκας Γιώργ. (ΑΟ Χαλκίς),
______________________________      

2 γκολ Χαλιώτης (ΑΟ Χαλκίς), Κανάνι Κλαούντ. (Ερέτρια), Αποστόλου Γιάν. (Καλοχώρι/Π.), Ρούσσος (Κάρυστος), Ρουμπής Βαγγ. (Λήλας), ______________________________
1 γκολ

Μακρής Σωτήρης (Αιδηψός), Κουζούλογλου Νίκος (Ελλήσποντος), Γάσπαρης Βασίλ. (Αιδηψός), Κοντρατζίου Αλμπ. (Αμάρυνθος), Λούκας Ηλίας (ΑΟ Χαλκίς), Καραχάλιος Μάριος (ΑΟ Χαλκίς), Μακρής (ΑΟ Χαλκίς), Τάκης Ρούσσος (Ερέτρια), Χατζηαθανασίου Δημ. (Αρτεμησιακός), Μπράχα Τζέσι (Αυλωνάρι), Προβής Μάκης (Δροσιά), Ντούμας Κ. (Ελλη΄σποντος), Ανέστης Βαγγ. (Ελλήσποντος), Σελίμης Δημ. (Γούβες), Ζαχαριάδης Βασ. (Καλοχώρι/Π.), Καραμπάς Θεοδ. (Καλοχώρι/Π.), Ποδαράς Φραγκ. (Κάρυστος), Καραλής Γιάν. (Λήλας), Σίδερης Μάkης (Μακρυκάπα), Γκρινιάρης Παν. (Μακρυκάπα), Ντουλελάρι Άντι (Όλυμπος Γ.), Ζουζουλής Δημ. (Σκλεπαστή), Καψάλας Νίκ. (Σκεπαστή),
____________________________

  ΑΥΤΟΓΚΟΛ
1 γκολ 1.    Μαυρούτσικος Γιάν. (Σκεπαστή),

 

 

Στην Β’ ΕΠΣΕ…: