Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ, αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια την ικανοποίησή μου και τις θερμές ευχαριστίες μου προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την οικονομική ενίσχυση προς τα πλημμυροπαθή και πυρόπληκτα σωματεία του νομού της Εύβοιας με το συνολικό ποσό των 38.000,00 ευρώ.
Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, με ορατά τα προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, κατορθώσαμε να στηρίξουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα σωματεία μας, εάν συνυπολογίσουμε και την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 6.000,00 από την Super League και με το ποσό των 2.500,00-3.000,00 από άλλους φορείς, αλλά και τη χορηγία αθλητικού υλικού από την Ομοσπονδία, ικανού να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν.
Η οικονομική στήριξη από φορείς του αθλητισμού, τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν, από τη στιγμή μάλιστα που η πύρινη λαίλαπα, έκαιγε ακόμη το νησί μας.
Δεν αφήσαμε πολύτιμο χρόνο να χαθεί, ενεργήσαμε άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά και με προσωπικές προσπάθειες και παρεμβάσεις, κατορθώσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Το γεγονός από μόνο του, αποδεικνύει περίτρανα, πως η Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ με την παρούσα διοίκηση είναι υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δίνει την απάντηση σε όσους υστερόβουλα και με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσουν το φίλαθλο κόσμο, έσπευσαν να επικρίνουν, την πρώτη οικονομική ενίσχυση που δόθηκε στην Ένωση, για τα πυρόπληκτα σωματεία, των 5.000,00 ευρώ.
Οι προσπάθειές μας για τη στήριξη του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου και των ερασιτεχνικών σωματείων θα συνεχιστούν, όχι για να προβάλλουμε τους εαυτούς μας, αλλά για να αναδείξουμε και να προβάλλουμε το ποδόσφαιρο.
Η αλήθεια και το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, αποτυπώνονται αδιαμφισβήτητα μέσα από τα γεγονότα που καταδεικνύουν και την αλλαγή που έχουμε επιφέρει στην εικόνα της Ένωσης με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις από την ημέρα που ανέλαβα να υπηρετήσω το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο από την τιμητική θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ.
Κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και με την πανδημία να κυριαρχεί στη ζωή μας, προσφέραμε με τους συνεργάτες μου τα μέγιστα των δυνατοτήτων μας και κατορθώσαμε σημαντικά επιτεύγματα, χωρίς μάλιστα να κατέχουμε και «θέσεις εξουσίας» σε υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.
Με σοβαρότητα, αφοσίωση, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια, αναβαθμίσαμε και αναδείξαμε την Ένωση στο βαθμό που της αξίζει και είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτό το αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια

και ευχαριστίες αξίζουν επίσης, στον υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, γιατί ύστερα από μια 15ετία περίπου, δόθηκαν χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία για τις λειτουργικές τους ανάγκες.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ έχει δηλώσει πως θα στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για τη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, από όπου και αν προέρχεται.
Προασπιζόμενη όμως τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου, της Ένωσης και των ερασιτεχνικών σωματείων, θα παίρνει θέση και θα εκφράζει δημόσια και υπεύθυνα τις απόψεις της και δεν θα κάνει καμία απολύτως υποχώρηση.
Για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, για τις χρονοβόρες διαδικασίες σχετικά με την εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α. εν μέσω πανδημίας, για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών, αλλά και για τη μη επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων από την πολιτεία, είχαμε διατυπώσει τις απόψεις μας και τις υπερασπιστήκαμε με ισχυρισμούς και επιχειρήματα.
Τέλος, η Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ, με απόλυτη ευθύνη και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία, ανέστειλε πρώτη, όλες τις προγραμματισμένες αγωνιστικές της δραστηριότητες.
Θα συνεχίσουμε, εκτιμώντας ανάλογα τη διαμορφωθείσα κατάσταση και με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας και των εμπλεκομένων με το άθλημα, θα είμαστε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού της Εύβοιας.
Με την ελπίδα ότι οι φορείς του αθλητισμού θα συνεχίσουν να στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο εφιάλτης της πανδημίας θα τελειώσει σύντομα, εύχομαι ολόψυχα,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ,
ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ.